Locatie
Centrum Gea Gent

Prinses Clementinalaan 92
9000 Gent
België

Residentie Bergendries Zwalm

Rekegemstraat 32
9630 Munkzwalm
België

Alle donderdagavonden gaan door in Gent van 19u - 22u
Alle weekenddagen gaan door in Munkzwalm van 10u - 17u.
Gelieve te parkeren op de parking van restaurant de Zwalmmolen.
Dit is op het einde van de Rekegemstraat, net voor de Zwalm, op de linkerkant.
Datums

De verworven technieken en vaardigheden voor heelwording bij jezelf worden nu verder uitgediept om een ecologisch verantwoord heelwordingsproces tot stand te brengen in je omgeving. Hiertoe train je eerst om, door innerlijke waarneming, de diepere realiteit van het ene allesdoordringende bewustzijn te observeren in elke verschijningsvorm van mens, dier, plant, voorwerp, gebouw en situatie. Door het steeds groeiend begrip en inzicht in die diepere realiteit wordt het mogelijk om de omgeving op een harmonische manier te verhelderen, weer heel te maken.
Een belangrijke voorwaarde hiertoe is wel dat je leert leven vanuit een neutrale en liefdevolle aandacht: een aanwezig zijn, dat niet doet, maar laat gebeuren. Het frequente contact met deze bewustzijnstoestand, en de training om deze toestand te stabiliseren in je leven, werken bijzonder genezend voor jezelf.
Het genezen van anderen is het grootste geschenk van zelfgenezing dat je aan jezelf kan geven.
We werken in deze module alle criteria uit voor een ecologisch healerschap, dat duidelijke morele normen hanteert.

Hiertoe oefen je op elkaar en leer je je waarnemingen uit te drukken in ecologisch, niet oordelend taalgebruik, dat tevens een neerslag vormt van de mate waarin je ook niet oordelend denkt en in het leven staat.

De healingmodellen en -structuren worden gehanteerd als kapstokken waaraan je je waarnemingen kunt ophangen en waardoor ze zich zich kunnen verdiepen.