Locatie
Centrum Gea Gent

Prinses Clementinalaan 92
9000 Gent
België

Op dinsdagavond is er les van 19u30 - 22u
Op weekenddagen is er les van 10u - 16u
Trainer
Prijs
€ 726,00 incl. BTW (€ 600,00 excl. BTW + € 126,00 BTW)

Als je in aanmerking komt voor KMO-portefeuille, kan je € 180,00 subsidies krijgen.

Datums

De tijdslijn staat symbool voor het verleden, het heden en de toekomst.

Deze module boort de schat aan informatie en levenservaring uit het verleden aan die in het onderbewuste op de tijdslijn verscholen ligt. Reïncarnatie is hierbij de werkhypothese. Zo vind je vergeten antwoorden terug. Je krijgt toegang tot vroeger ontwikkelde vermogens.
Of je leert de oorzaken van actuele moeilijkheden opsporen in het verleden en nadien genezen. Diepgewortelde, beperkende overtuigingen ontstaan bijvoorbeeld vaak door onbewuste conclusies die je – soms heel ver – in het verleden gemaakt hebt. De oefeningen op de tijdslijn helpen om onverwerkte ervaringen te genezen en zo het verleden te herschrijven: vooropgestelde ideeën worden vervangen door meer ondersteunende overtuigingen; meteen ontstaan nieuwe mogelijkheden in het heden, met als gevolg meer vrije keuze voor de toekomst.

In deze module komt  ook het eerste deel van het Light Body groeiwerk aan bod. Het betreft het contact met energetische frequenties die vooral op een diep wezenlijk niveau actief zijn, en de integratie van het tijdslijnwerk bevorderen in de huidige persoonlijkheid.