Starttijd
Eindtijd
Online cursus via ZOOM
Trainer
Prijs
€ 242,00 incl. BTW (€ 200,00 excl. BTW + € 42,00 BTW)

Als je in aanmerking komt voor KMO-portefeuille, kan je € 60,00 subsidies krijgen.

KMO-portefeuille
Ja
Datums

Maak voorgoed komaf met negatieve gevoelens en gedachten

Heb je vaak last van negatieve gedachten? Overheersen gevoelens van angst of blijf je maar piekeren? De coronacrisis en de lockdown na lockdown hebben het er zeker niet gemakkelijker op gemaakt. Door te blijven hangen in negatieve emoties en gedachten, is onze levensvreugde soms ver te zoeken en voelen we ons moe en lusteloos.

Wil jij graag die spiraal van negatieve gevoelens en gedachten doorbreken, maar weet je niet hoe?

Met de Directe Emotionele Release-methode (D.E.R.) van geluksexpert Joost Vanhove bevrijd je je in minder dan twee minuten van elke negatieve gedachte of emotie.

Wil jij je zelfvertrouwen, veerkracht en levensvreugde vergroten of herstellen? Dan is de D.E.R. methode zeker iets voor jou! De D.E.R. methode heeft Joost Vanhove ontwikkeld op basis van zijn Geluksmeter.

Tijdens vijf avonden, gespreid over vijf weken leer je op een snelle en diepgaande manier hoe je alle mogelijke negatieve gedachten, gevoelens en gedragspatronen blijvend loslaat. Angst en gepieker, gevoelens van schuld, schaamte, ontgoocheling, verwarring, radeloosheid, wanhoop, onmacht, frustratie, weerstand tegen verandering, minderwaardigheidsgevoel … het zijn maar enkele voorbeelden van de vele gevoelens- en gedachtenpatronen die je met deze zelfhulpmethode kan ombuigen naar een positieve gedachte of emotie.

Leer stap voor stap hoe je in enkele minuten tijd weer bij je kern van geluk en creativiteit komt en schrijf je nu in!

Joost Vanhove heeft in zijn Directe Emotionele Release-methode 30 jaar ervaring als coach, psychotherapeut en trainer in zelfontplooiing samengevat. Als auteur van Het Gouden Geschenk (2006), De spiegel van Helder Bewustzijn (2016)  en de recent verschenen Geluksmeter, gebruikt hij ge-update elementen uit zijn boeken waardoor de D.E.R.-methode goed is onderbouwd en diepgaand werkt.

Zelf zegt hij er het volgende over:

‘Ondanks het feit dat mijn boek over de D.E.R. methode nog niet af is, vind ik het uiterst belangrijk om deze snelwerkende methode nu al te delen met de wereld. Zeker in deze tijden waarin efficiënte zelfhulpmethodes meer dan welkom zijn.’