Locatie
Centrum ABC Gent

Koningin Fabiolalaan 114
9000 Gent
België

Residentie Bergendries Zwalm

Rekegemstraat 32
9630 Munkzwalm
België

Op woensdagavond is er les van 19u30 tot 22u in Centrum ABC, Gent
Op weekenddagen is er les van 10u - 16u in Centrum GEA, Zwalm

Prijs
€ 834,90 incl. BTW (€ 690,00 excl. BTW + € 144,90 BTW)

Als je in aanmerking komt voor KMO-portefeuille, kan je € 207,00 subsidies krijgen.

KMO-portefeuille
Nee
Datums

In het kleur-, klank- en tijdslijnwerk wordt nu verdieping en integratie gebracht. Er wordt hierbij gewerkt met specifieke levensthema’s zoals partnerrelatie, man- en vrouwbeeld, relatie met ouders en familie, conceptie, geboren worden, sterven, slapen en dromen,  materiële welvaart en fundamentele zingeving.
Hiertoe maakt deze module gebruik van een verdere uitbouw van de energetische anatomie onder vorm van het Schijvenmodel. Els Van Hoogenbemt werkte een bestaand idee rond energieringen uit tot een coherent en vervolledigd schijvenconcept.
De schijven vormen belangrijke schakels tussen het wezenlijke niveau enerzijds en de persoonlijkheid anderzijds: zij zijn de brug tussen de oorspronkelijke essentie, het niveau van zuiver bewustzijn, en de uiteindelijke manifestatie ervan in het lichaam en energieveld.
In deze module krijg je een duidelijk inzicht in de functie en de werking van deze kleurschijven. Je innerlijk waarnemingsvermogen verfijnt. Deze intense module is van vitaal belang om bij technieken van natuurlijk genezen door te dringen tot op causaal niveau.
Ook komt het 2e deel van het Light Body groeiwerk aan bod.
Tenslotte gaan we in deze module aan de slag met het verhelderen van huizen, leefruimtes en situaties.