Starttijd
Eindtijd
Locatie
Residentie Bergendries Zwalm

Rekegemstraat 32
9630 Munkzwalm
België

Voor de lopende opleiding 20-21 module 3:
Op woensdagavond is er ONLINE les van 20-22u.
Op weekenddagen is er live les van 10u - 16u in Centrum GEA, Zwalm. Deze datums worden zo snel mogelijk vastgelegd, van zodra de corona maatregelen versoepeld worden.
Voor de nieuwe opleiding 21-22 module 3:
Deze zal doorgaan van april tot eind juni 2022, online op dinsdagavonden en live op weekenddagen.
Datums volgen.

Prijs
€ 834,90 incl. BTW (€ 690,00 excl. BTW + € 144,90 BTW)

Als je in aanmerking komt voor KMO-portefeuille, kan je € 207,00 subsidies krijgen.

KMO-portefeuille
Ja
Datums

In het kleur-, klank- en tijdslijnwerk wordt nu verdieping en integratie gebracht. Er wordt hierbij gewerkt met specifieke levensthema’s zoals partnerrelatie, man- en vrouwbeeld, relatie met ouders en familie, conceptie, geboren worden, sterven, slapen en dromen,  materiële welvaart en fundamentele zingeving.
Hiertoe maakt deze module gebruik van een verdere uitbouw van de energetische anatomie onder vorm van het Schijvenmodel. Els Van Hoogenbemt werkte een bestaand idee rond energieringen uit tot een coherent en vervolledigd schijvenconcept.
De schijven vormen belangrijke schakels tussen het wezenlijke niveau enerzijds en de persoonlijkheid anderzijds: zij zijn de brug tussen de oorspronkelijke essentie, het niveau van zuiver bewustzijn, en de uiteindelijke manifestatie ervan in het lichaam en energieveld.
In deze module krijg je een duidelijk inzicht in de functie en de werking van deze kleurschijven. Je innerlijk waarnemingsvermogen verfijnt. Deze intense module is van vitaal belang om bij technieken van natuurlijk genezen door te dringen tot op causaal niveau.
Ook komt het 2e deel van het Light Body groeiwerk aan bod.
Tenslotte gaan we in deze module aan de slag met het verhelderen van huizen, leefruimtes en situaties.