Starttijd
Eindtijd
Locatie
Residentie Bergendries Zwalm

Rekegemstraat 32
9630 Munkzwalm
België

DE NIEUWE OPLEIDING 21-22, PSYCHODYNAMICA, BASIS GROEIJAAR INTUÏTIEVE ONTWIKKELING, zal doorgaan op dinsdagavonden online, en op weekenddagen live. Ze gaat van start op zaterdag 2 oktober 2021. Verdere datums volgen. Na een intake gesprek met de trainer kan je je reeds inschrijven, ofwel voor de gehele opleiding, ofwel modulair, voor module 1.

Voor de lopende opleiding 20-21 module 1: hiervoor is geen inschrijving meer mogelijk. De resterende lesdatums zijn: op woensdagavond, 24/03; 31/03; 14/04; 21/04; 28/04; ONLINE van 20-22u.
Door de Corona pandemie is heel de opleiding 20-21, Psychodynamica, Basis Groeijaar, vertraagd, en zal ze, ook na de versoepelingen in de corona-maatregelen, doorlopen tot najaar 2021.
Prijs
€ 834,90 incl. BTW (€ 690,00 excl. BTW + € 144,90 BTW)

Als je in aanmerking komt voor KMO-portefeuille, kan je € 207,00 subsidies krijgen.

KMO-portefeuille
Ja
Datum

De essentie van alles wat bestaat is puur bewustzijn. Dit allesdoordringende, allesomvattende bewustzijn drukt zich enerzijds uit in transparant licht, en anderzijds in de harmonieën van zuivere klanken. De fundamentele eigenschappen van dit zuivere  bewustzijn worden gevormd door de zeven regenboogkleuren, en door de overeenkomstige tonen van de notenbalk. Deze kleuren en klanken vertegenwoordigen de belangrijkste kwaliteiten nodig om een vervullend leven te leiden.
Deze module leert je op een speelse en gevoelvolle wijze je innerlijke zintuigen te herontdekken en te gebruiken, om zo de diepere betekenis van de kleuren en klanken te leren kennen en te ervaren. Hierdoor verruimt je bewustzijn.
Je krijgt contact met de kleuren en klanken die aanwezig zijn binnenin jou, en met de specifieke gedachteninhouden, gevoelswaarden en lichaamsgewaarwordingen die eraan gekoppeld zitten.
Psychodynamica toont hoe de kracht van kleur en klank kan aangewend worden, welke kleur-en klankinhouden je nodig hebt, en hoe je ze kan opnemen, om helder bewustzijn en fundamentele transparantie te herstellen.
Via geleide fantasie, meditatie en interactieve oefeningen maak je intussen kennis met de basisprincipes van energiewerk:

  • hoe ervaar ik en werk ik met mijn energiestroom

  • hoe kan ik stevig op aarde staan
  • hoe kan ik gecenterd blijven
  • wat is mijn energieveld en hoe beheer ik die eigen ruimte
  • hoe kan ik stevige grenzen ervaren en herstellen

Je leert je stem te gebruiken als genezend instrument bij uitstek, en je ontdekt de genezende kracht van klankschalen en andere helende muziekinstrumenten. Je leert  kleur en klank te gebruiken om belemmerende patronen zoals diepgewortelde, beperkende overtuigingen of oude, opgestapelde emoties los te trillen, en ze te vervangen door nieuwe voedende gevoelens en gedachten, die opgenomen worden in specifieke delen van je lichaam en energieveld.
Deze module zorgt verder voor een eerste  diepgaand contact met de energetische centra. Je wordt begeleid om je energieveld verder te exploreren en de chakra’s of energiecentra in je lichaam waar te nemen met behulp van de innerlijke zintuigen.
Je leert om deze energiecentra systematisch te zuiveren door het toepassen van de specifieke genezende invloed van kleuren en klanken.
Je ervaart hoe je meer balans en evenwicht kunt herstellen in de belangrijke levensthema’s waarmee deze centra verband houden: huisvesting, werk, financies, lichamelijke gezondheid, emoties, seksualiteit, je doelen duidelijk stellen en bereiken, relaties, zelfbeeld, communicatie, inzicht, kennisverwerving.
Tot slot worden de ingeoefende technieken en vaardigheden ter zuivering van de energiecentra uitgebreid met het oog op  het genezen van beperkende relatiepatronen en het ophelderen van situaties.