Starttijd
Eindtijd
Locatie
Residentie Bergendries Zwalm

Rekegemstraat 32
9630 Munkzwalm
België

GRATIS HYBRIDE WEBINAR
Je kan dit webinar live meevolgen in Munkzwalm (22 km. ten zuiden van Gent) of online.
Gelieve bij de inschrijving aan te geven (bij extra info) of je live aanwezig wenst te zijn voor het webinar, of liever online.
Je krijgt sowieso na de inschrijving een mail met de zoom-link.
Trainer
KMO-portefeuille
Nee
Datum

Een ijzersterke methode om blijvende positieve veranderingen te bewerkstelligen en om het geluk ten volle te omarmen.  De Geluksmeter zou beslist tot de eindtermen in het onderwijs moeten behoren.

Ann Ivens, Klinisch Laborante

Introductie webinar

De Geluksmeter is de langverwachte wegwijzer voor jouw geluksniveau in de dagelijkse praktijk. Hij toont je de kortste weg naar het kostbare juweel waar iedereen naar op zoek is: duurzaam geluk.

Eindeloos gepieker, beklemmende stress en je doelen niet kunnen realiseren zijn duidelijke tekenen van ongelukkig zijn. Wanneer je niet volop gelukkig bent, weet je niet wat je echt wil, je ziet maar moeilijk een uitweg en je ervaart je leven als betekenisloos.

In deze gratis Webinar legt geluksexpert Joost Vanhove uit hoe je weer de regie krijgt over je eigen geluk. Je komt er achter op welke manier je beter in je vel komt te zitten, meer flow ervaart en veel meer op je intuïtie durft te vertrouwen. Je krijgt te horen, met demonstraties en oefeningen, op welke manier je groeit naar de beste versie van jezelf, ook in uitdagende tijden.  

Joost Vanhove, gelukscoach en ontwikkelaar van De Geluksmeter, toont je in deze Webinar hoe je met de Geluksmeter-app (die je nu al kan downloaden via www.geluksmeter.be) in elke situatie jouw GQ (Geluksquotiënt) kan meten en verhogen, zodat je blijer bent in alles wat je doet. Je komt er achter op welke manier je voor de rest van je leven De Geluksmeter kan inzetten als een accurate en betrouwbare GPS die je op koers houdt richting meer vreugde en zingeving. Ook jij kan, net zoals duizenden dat al gedaan hebben, met De Geluksmeter meer tevredenheid ervaren en meer betekenis geven aan je leven.

De Geluksmeter overstijgt de gangbare coaching technieken. Joost Vanhove heeft de talrijke disciplines waarin hij is opgeleid (o.a. NLP en sjamanisme) met zijn Geluksmeter duidelijk tot een synchroon geheel geïntegreerd in zijn bezieling naar mensen toe. 

Jan Everaet, preventieadviseur VDAB