Starttijd
Eindtijd
Locatie
Residentie Bergendries Zwalm

Rekegemstraat 32
9630 Munkzwalm
België

Tijdens deze hybride workshop verneem je alles over elektrische straling, aardmagnetisme en Magneetveld Resonantie Therapie (MRT). MRT is een heel doeltreffend hulpmiddel om je immuniteit, hormonenbalans en algemene vitaliteit te verhogen.
De theoretische gedeeltes wisselen we af met een mix van aandachts-, stretching-, en ademhalingsoefeningen uit verschillende tradities, die voor altijd je vitaliteit en levenskracht vergroten en op peil houden.
Trainer
Prijs
€ 181,50 incl. BTW (€ 150,00 excl. BTW + € 31,50 BTW)
KMO-portefeuille
Nee
Datum

Elektrische straling, Magneetveld Resonantie en het cruciale belang van aardmagnetisme voor je gezondheid en je algemeen welzijn.

De effecten van elektrische verontreiniging door aardstralen, door GSM-, radar- en hoogspanningsstraling zijn al vele decennia gekend, maar worden helaas nog geminimaliseerd of te weinig erkend.

In Centrum GEA hebben we ruim 20 jaar ervaring in het begeleiden van onze cursisten en cliënten in deze materie. Wij hebben zelf heel wat methodes om de levenskracht te herstellen langdurig uitgetest.

Al sedert 2015 jaar kennen en gebruiken wij, samen met onze families, vrienden, kennissen, cliënten en cursisten Magneetveld Resonantie Therapie (MRT). Dit is een dunne mat op lichaamsgrootte waar je dagelijks 2 x 8 minuutjes op ligt. Gedurende die 8 minuten wordt elk orgaan ‘gevoed’ met zijn eigen basistrilling en worden je lichaamscellen helemaal opgeladen.
In onze ervaring is MRT een van de beste manieren om je algemene fysieke gezondheid te verbeteren, je immuniteit te versterken en om de invloed van allerlei omgevingsfactoren te neutraliseren.

De MRT cellenstimulator is ontwikkeld in samenwerking met universiteiten in Duitsland, Italië en Zwitserland. Aan de hand van vele honderden dubbelblindstudies is de effectiviteit van MRT op overtuigende manier aangetoond. Het pulserend magnetisch veld, dat door de MRT wordt opgewekt, compenseert het tekort aan aardmagnetisme en neutraliseert het negatief effect van straling. Dit zorgt ervoor dat de lichaamscellen en organen de energie krijgen die levensnoodzakelijk is voor een optimale gezondheid. Enkele van de vele positieve resultaten van MRT zijn: betere algemene gezondheid en vitaliteit, meer ontspanning en emotionele balans, diepere en meer opladende slaap, hogere weerstand, betere fysieke conditie, minder stress en herstel van het immuunsysteem en van de hormoonhuishouding.

Als je er live kan bij zijn op deze workshop (Centrum GEA in Munkzwalm, 23 km ten zuiden van Gent) kan je zelf aan den lijve de weldoende effecten van MRT ervaren.

Praktische tips tijdens de workshop

Tijdens deze hybride infosessie verneem je alles over elektrische straling, over aardmagnetisme en over het ontstaan, het wetenschappelijk onderzoek en de werking van MRT, die intussen al enkele decennia gebruikt wordt zowel bij traditionele artsen als in alternatieve gezondheidscentra.

In de loop van de workshop krijg je ook allerlei tips mee om beter te slapen, om water of voeding energetisch op te laden, om je bed te aarden en om jezelf, gezinsleden en collega’s op het werk te beschermen tegen straling van heel uiteenlopende bronnen.
 

Krachtige lichaamsoefeningen  

        

De theoretische gedeeltes wisselen we af met een mix van aandachts-, stretching-, ademhalings-, visualisatie-, rug- en oogbeweginsoefeningen uit verschillende tradities, waaronder hatha yoga, kriya yoga, Tibetaanse yoga, Taoïstisch energiewerk en Kashmir Shaivism. De oefeningen, in tijdsduur variërend tussen 15 seconden en 5 minuten, helpen je om je energie te focussen, om je aandacht op te frissen en om je energiedoorstroming (weer) voelbaar te maken. Ze bevorderen in hoge mate de mentale en lichamelijk conditie. De ’30 secret breaths’ uit de taoïstische traditie vormt de kern van de oefeningen. Het is een heel krachtige oefening die je op 5 minuten tijd een boost geeft op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel vlak. De oefeningen die je meekrijgt zullen je voor de rest van je leven vergezellen als trouwe bondgenoten om je energiedoorstroming op peil te houden.