Krijg een efficiënt team en begeleid je medewerkers naar meer werkvreugde en zingeving met de Geluksmeter.

Een onmisbare tool voor elke professional!

Magaly Desmet (team)coach

Het is haast onmogelijk om vandaag de dag als leidinggevende expertise te hebben in alle deze domeinen. Daardoor verlies je als leidinggevende- net zoals je teamleden - maar al te dikwijls het totaalbeeld uit het oog.

Gelukscoach Joost Vanhove leert je in deze 6 daagse training, hoe je al je teamleden met behulp van de Geluksmeter kan coachen om weer de regie te krijgen over hun eigen geluk. Je leert hen hoe ze in hun team meer positieve flow ervaren en veel meer durven op hun intuïtie te vertrouwen. Je begeleidt hen naar een hoger niveau van effectiviteit, tevredenheid en zingeving.

Met de Geluksmeter leer je jouw teamleden:

  • wat ze precies kunnen veranderen, in hun manier van denken, voelen en handelen, om voluit efficiënt en tevreden te zijn
  • hoe ze hun eigen, unieke sleutel kunnen vinden tot een leven dat de moeite waard is en vol vreugde is
  • hoe jij in elke situatie het GQ (Geluksquotiënt) van je team kan meten
  • met welke levenshouding je het GQ van je teamleden kan verhogen

Joost Vanhove (1959), life-coach, mentor en trainer in zelfontplooiing, heeft na meer dan 20 jaar onderzoek het PAVA-bewustzijnsmodel ontwikkeld waarin de Geluksmeter centraal staat. De Geluksmeter is een soort GPS waarmee je elk team helpt om de kortste weg te vinden naar meer tevredenheid en zingeving. De Geluksmeter is tegelijkertijd eenvoudig, universele toepasbaarheid en diepgaand. Sedert 2015, het moment waarop de Geluksmeter op punt stond, hebben al honderden leidinggevenden de Geluksmeter leren gebruiken als universele wegwijzer naar duurzaam geluk, zowel voor zichzelf, voor hun medewerkers afzonderlijk als voor hun team als groep.