Cover Spiegel van helder bewustzijnWaarover gaat het boek ?

Dit handboek voor persoonlijke ontwikkeling wijst de weg uit het web van verwarring waar veel mensen in vastzitten. De unieke, oplossingsgerichte aanpak creëert stap voor stap helderheid en overzicht binnen alle levensgebieden en werkt systematisch naar een hogere graad van bewustzijn toe.
Ontdek waarom mensen vaak eindeloos met dezelfde problemen blijven worstelen en hoe je zulke hardnekkige patronen doorbreekt. Ervaar het effect van de vele oefeningen, die zo zijn opgebouwd dat een hoger niveau van zelfontplooiing voor iedereen bereikbaar is.

Leef een rijk en vreugdevol leven, in waarheid en verbinding, zonder zelfbedrog of frustratie.

Is dit boek iets voor jou?

Het PAVA®-bewustzijnsmodel dat de basis vormt van De Spiegel van Helder Bewustzijn, is tegelijkertijd onthutsend eenvoudig en oneindig veelzijdig.

Deze complete, integraal uitgeschreven training vormt een waardevolle toevoeging voor elke coaching- en trainerspraktijk.

Tot de verbeelding sprekende voorbeelden en een zeer helder taalgebruik maken het boek eveneens geschikt als gids voor de individuele ontdekkingsreiziger naar het eigen innerlijk.

Wat is het PAVA®-bewustzijnsmodel?

Het PAVA®-bewustzijnsmodel, dat de basis vormt voor De Spiegel van Helder Bewustzijn, is een zeer innovatieve methode om, bij jezelf of bij iemand anders, het niveau van levenswijsheid te meten en te verhogen. In dit model zijn de belangrijkste factoren in kaart gebracht, die bepalen in welke mate je efficiënt en gelukkig bent.

Met behulp van het PAVA-bewustzijnsmodel ben je in staat om op alle terreinen van je leven meer levensvreugde en zingeving te ervaren: zowel in je relaties, in je werk als in je persoonlijke ontwikkeling.

Hoe werkt het PAVA®-bewustzijnsmodel?

Op elk moment van je leven heb je een bepaalde basishouding ten opzichte van jezelf, van anderen, van de situaties waarin je je bevindt en van het leven zelf. Die fundamentele attitude heb je altijd op 4 verschillende vlakken: op het vlak van Perceptie, van Acceptatie, van Visie en van Actie (afgekort PAVA). Het PAVA-bewustzijnsmodel vertegenwoordigt deze 4 basiskwaliteiten die al je ervaringen en de manier waarop je in het leven staat in hoge mate kleuren en beïnvloeden.
Lees meer op www.pavabewustzijnsmodel.com