Enkele ervaren trainers en coaches zijn momenteel in opleiding om gecertificeerd PAVA-coach te worden. Ze worden getraind om alle PAVA tools in de vingers te krijgen zodat ze met elk type persoon of team de PAVA-principes en –processen vlot leren inzetten in hun begeleidingswerk.

Naast Joost Vanhove, de bezieler van het PAVA-bewustzijnsmodel, zijn intussen nog 2 andere coaches gecertificeerd als coach in het PAVA-bewustzijnsmodel. 

foto joost

  • Joost Vanhove, de ontwikkelaar van het PAVA-bewustzijnsmodel

Joost Vanhove, medeoprichter van opleidingscentrum GEA, is 33 jaar werkzaam als life-coach, mentor en trainer in zelfontplooiing. In het PAVA-bewustzijnsmodel heeft hij zijn rijke ervaring met zeer diverse benaderingen op het vlak van bewustwording en zelfontplooiing gebundeld.
De voorbije 15 jaar heeft hij er zich op toegelegd om de essentie van zowel de hedendaagse methodes van zelfontplooiing als van oude tradities op het vlak van bewustwording samen te brengen in één duidelijk en praktisch model. Collega trainers en –coaches zijn vol lof over de methode en waarderen er de volgende kwaliteiten in: volledigheid, diepgang, duidelijkheid, snel en gemakkelijk aan te leren, direct inzetbaar, geschikt voor iedereen en in alle mogelijke situaties.

Met behulp van het PAVA-bewustzijnsmodel heeft Joost Vanhove al velen geholpen om op alle terreinen van hun leven meer geluk, vreugde en zingeving te ervaren: zowel in hun relaties, in hun werk als in hun persoonlijke ontwikkeling.

Gegevens:
Joost Vanhove               
0498/736759
joost.vanhove@centrumgea.be
info@centrumgea.be

  • Dirk Swaegers

Mensen helpen groeien is mijn missie.  
Mensen helpen om de touwtjes van hun leven zelf (terug) in handen te nemen of te houden.
Je leert jouw focus richten op wat je wil, op je waarden en op wat je drijft. Dit zorgt er voor dat je met een positieve blik kijkt naar jezelf, naar jouw leven en naar wat je wil versterken/veranderen
Mijn coachees beschrijven me als: “Iemand die zich richt op de connectie en op het coaching proces. Ik vind het verbazend hoeveel inzicht er met zijn hulp vanuit mezelf naar boven kan komen.”
Gedurende mijn carrière verschoof mijn focus van het verbeteren van systemen en processen naar mensen. “Je mag processen zoveel verbeteren als je wilt, uiteindelijk zijn de mensen de sleutel tot het succes van elke verandering.”
Ik ben ingenieur van opleiding en ik heb me over de jaren via verschillende opleidingen gespecialiseerd in persoonlijke energie en groei. Het PAVA bewustzijnsmodel is door zijn eenvoud enerzijds, en zijn diepgang anderzijds, een model dat ik vaak gebruik tijdens mijn coaching sessies.

Gegevens:

Dirk Swaegers
0479/290807
Wijnbergstraat 12
3052 Blanden

Dirk@EnerG.be - www.EnerG.be

  • Ilse Gysel

Waar wil je duidelijkheid over? Wat wil je veranderen? Wat wil je voorgoed achter je laten?

Als coach begeleid ik jou om vanuit helderheid keuzes te maken. Keuzes en acties die een wereld van verschil en - wie weet - een verschil in de wereld kunnen maken.
Je leert op je eigen kracht te vertrouwen, te accepteren wat je niet kunt veranderen, en zo je impact (op je leven, op anderen) te verhogen.
Je wordt je bewuster van jezelf, van je omgeving, van het “grotere plaatje” en van de specifieke rol die jij hierin vervult.
Hoe? Jij staat centraal, ik hou je spiegels voor, daag je uit, moedig je aan, heb oog voor je talent en help je je eigen handleiding te (her)ontdekken. Een zeer krachtige tool hierbij is het PAVA bewustzijnsmodel.
Ik ben opgeleid als holistisch coach en communicatiespecialist, heb 15 jaar ervaring en ik geloof dat ook jij van je drempels "opstapjes" kunt maken. 

Gegevens
Ilse Gysel
0486/164115
Coupure 29
8000 Brugge

Ilse@Vavavoom.be