info-avond alle opleidingen

Wanneer je graag eerst de structuur en inhoud van alle grote opleidingen met elkaar wil vergelijken, om zo overeenkomsten en verschillen te ontdekken, en gerichte vragen hierover te kunnen stellen, dan is deze avond iets voor jou. Op die manier zal je veel beter de juiste keuze kunnen maken van de opleiding die het best bij jouw profiel past. 

Ook wanneer je graag ons volledige aanbod toegelicht krijgt, inclusief de korte reeksen en workshops, ben je van harte welkom. De avond is gratis.

Info-avond NLP

Tijdens deze avond krijg je info over achtergrond, ontstaan, nut en praktische bruikbaarheid van NLP. Je leert ook al enkele van de belangrijkste patronen te herkennen in de manier waarop jij communiceert en in de manier waarop jij beelden, gedachten en gevoelens oproept. Je wordt je bewust van het effect dat jouw specifieke 'programmering' tot nu toe gehad heeft op je efficiëntie en geluksbeleving. Tijdens deze avond leer je ook spelenderwijs de stand van enkele van jouw 'knoppen' in een andere stand zetten, zodat je direct kan ervaren hoe dit  nieuwe mogelijkheden schept.