Creëer een gelukkig leven door de universele principes van welzijn te begrijpen en toe te passen

 

De opleiding beslaat in totaal uit 18 lesdagen/36 dagdelen van elk 3u.

De training is onderverdeeld in 3 modules van elk 6 lesdagen/12 dagdelen

Elke module kan apart gevolgd worden. De modules volgen echter wel een logische opbouw, zodat je ze in volgorde hoeft op te nemen, als je er meerdere wil doen. 

 

Wat is De Sleutel Tot Geluk?

In deze opleiding maak je kennis met de meest effectieve technieken voor holistische zelfontplooiing, die de voorbije jaren in Centrum Gea ontwikkeld werden:

-Zelf-Integratie

-Het Helend Gesprek

-De Sleutel van Creatie

-Trouwen met jezelf

Deze processen en modellen vormen de synthese van heel diverse en aanvullende vormen van zelfontplooiing. Ze zorgen voor blijvende, positieve veranderingen en ze stellen je in staat om op alle terreinen van je leven meer levensvreugde en zingeving te creëren: in je relaties, op het werk en in je persoonlijke ontwikkeling.
Je leert alle facetten van helder communiceren en je ontwikkelt een positief zelfbeeld.

Je krijgt ook meer duidelijkheid over je allerhoogste prioriteiten en je realiseert doelen die je meer levenskwaliteit geven.

Doorheen de opleiding leer je ook beter te luisteren naar de signalen van je onderbewuste en versterk je de band met je intuïtie.

 

Voor wie ?

Deze opleiding geeft een stevige boost aan je innerlijke ontwikkeling. Dit maakt de opleiding heel geschikt voor elke beginner op het pad van bewustwording. Je kan de training ook volgen als opfrisser of als een verdieping in je ontwikkelingsproces.

 

Resultaat

-Je leert jezelf consequenter uit te drukken: ondubbelzinnig, in woord en gedrag, overbrengen wat je precies wil zeggen, en dit met grote betrokkenheid. 
-Je wordt bewust van (zelf)saboterend patronen in je manier van denken, voelen, en communiceren en het werken met doelen. Je leert om die beperkende patronen te doorbreken en om te vormen tot  opbouwende denkpatronen en ondersteunende gedragingen.
-Je lost innerlijke conflicten op en je maakt dat alle aspecten (deelpersoonlijkheden)  in jezelf meewerken om je leven meer vervulling te geven.

-Je krijgt meer toegang tot je intuïtieve vermogens en tot de schat aan informatie in je onbewuste. 
-Je bent voelbaar meer gecenterd, blijft in je kracht en behoudt je emotionele grenzen tijdens interactie met anderen.

-Je bent in staat om zelf antwoorden formuleren op de vraag: ‘Welke betekenis geef ik aan mezelf, aan mijn werk, aan mijn relaties, aan het leven en aan de wereld; hoe bepaalt deze betekenis mijn welbevinden en hoe kan ik eventueel een andere, meer bevrijdende en ondersteunende zingeving ervaren?’

 

Joost Vanhoves talent om een groep te boeien, is me heel erg bijgebleven. Hij heeft een energetische kracht die zeer begeesterend werkt. Hij overstijgt daarbij de gangbare verteltechnieken. Joost heelt met zijn 'zijn'. Louter zijn fysieke aanwezigheid zorgt voor een zeer positieve energie. De talrijke disciplines waarin hij is opgeleid (o.a. Neuro-Linguistische Psychologie, Intuïtieve Ontwikkeling en Transperoonlijke Coaching), heeft hij duidelijk tot een synchroon geheel heeft geïntegreerd in zijn bezieling naar mensen toe.’

 

Jan Everaet, preventieadviseur VDAB