zelfontplooiing
coaching
opleidingen

Centrum GEA

centrum GEA

loopbaancheques
KMO portefeuille
Vlaamse overheid


Opleiding tot coach in het PAVA-bewustzijnsmodel voor professionelen

 

Hier kan je enkele videofilmpjes bekijken die jou op korte tijd een idee geven van de essentie van het Pava-bewustzijnsmodel

Voor wie ?

Deze opleiding richt zich tot iedereen die anderen beroepshalve op een kwaliteitsvolle manier wil begeleiden, trainen of coachen met behulp van het PAVA-bewustzijnsmodel in een of meerdere van de volgende domeinen: HR management, psychotherapie, consulting, healing, negotiatie, personal en life-coaching, bemiddeling, onderwijsbegeleiding, management, leidinggeven...

Lees meer op www.pavabewustzijnsmodel.com

Vereiste voorkennis

Je komt in aanmerking voor deze opleiding als je al professionele ervaring hebt in het begeleiden van anderen, hetzij door middel van psychotherapie, coaching, geven van trainingen in persoonlijke ontwikkeling, HR, bemiddeling, negotiatie, leerlingenbegeleiding of in het leidinggeven. We vragen dat je ook al geleerd hebt om aan zelfreflectie te doen en dat je al een stuk weg afgelegd hebt op het pad van zelfontplooiing. Aarzel niet om bij twijfel contact op te nemen.

Het is een duidelijke meerwaarde als je al gelezen hebt in het handboek over het PAVA-bewustzijnsmodel, De Spiegel van Helder Bewustzijn en al enkele van de oefeningen uit het boek op jezelf toegepast hebt.

De opleiding

Deze opleiding is een compacte, kwaliteitsvolle postmasteropleiding waarin alle vaardigheden en attitudes aangeleerd worden die nodig zijn om op een professionele manier anderen te kunnen begeleiden met het PAVA-bewustzijnsmodel.

De opleiding bestaat uit 6 lesdagen.  Er wordt verwacht dat je tussen de lesdagen oefent, zowel bij jezelf als ook - indien mogelijk - met anderen. Aan het einde van de 6 dagen opleiding krijg je een individueel feedback-gesprek.

Certificatie

Je wordt op voorhand op de hoogte gebracht of je de materie voldoende beheerst om een reële kanst te maken om de certificatie te halen. Indien je er nog niet klaar voor bent, laten we je weten welke vaardigheden je nog verder dient in te oefenen. Als je het certificaat behaalt ben je gekwalificeerd coach in het PAVA-bewustzijnsmodel.

 

De trainer: Joost Vanhove

Certificatie met kwaliteitslabel

Centrum GEA wil een blijvende kwaliteit garanderen.  Daarom houden we ons aan de volgende criteria voor het bekomen van een certificaat:

  • Er wordt verwacht dat de studenten minstens 5 van de 6 dagen van de opleiding effectief gevolgd hebben (max. 1 volle lesdag gemist hebben; de eventueel gemiste dag kan ingehaald worden door zelfstudie en door tussendoor te oefenen met de andere cursisten).
  • Tijdens de certificatiedag demonstreer je dat je de basishoudingen, -vaardigheden en -interventies die je aangeleerd hebt, beheerst en vlot toepast.
  • Tijdens de certificatiedag leg je ook een schriftelijke proef af, waaruit blijkt dat je inzicht hebt in de basishoudingen, de kaders, technieken en interventies van het PAVA-bewustzijnsmodel.

Uitgebreide documentatiemap voor coaches en professionele hulpverleners

U ontvangt ook een map met didactisch materiaal (schema’s, grafieken en overzichten) die voor je cliënten in één oogoplsag de verschillende aspecten van het theoretsich kader verduidelijken.

In deze map vind je ook vraag- en invullijsten om gemakkelijk voor je cliënt, leerling, teamlid of coachee het niveau van bewustzijn te kunnen meten en om de valkuilen (alle valse vergelijkingen en valse tegenstellingen) vlot in kaart te brengen. In deze map zijn ook de overzichten, werkfiches en focuskaarten voor de oefeningen bijeengebracht.

Daarmee kan je onmiddellijk aan de slag met je cliënten.

Voor meer uitgebreide informatie: info-blad

Overzicht data  Opleiding tot Coach in het PAVA-bewustzijnsmodel 2017 in GENT

6 vrijdagen, 10u – 17u  

Dag 1: 22 maart 2019
Dag 2: 5 april 2019
Dag 3: 26 april 2019
Dag 4: 10 mei 2019
Dag 5: 14 juni 2019
Dag 6: 28 juni 2019

Prijs voor de 6-daagse opleiding: €2359,50 incl BTW (€1950 excl BTW + €409,50BTW)

Als je in aanmerking komt voor KMO-portefeuille, kan je €780 subsidies krijgen

Prijzen zijn inclusief de uitgebreide documentatiemap, het boek "De Spiegel van Helder Bewustzijn", en 50 downloads met begeleide oefeningen, dranken en versnaperingen.

Betaling met KMO-portefeuille voor zelfstandigen is mogelijk.

Centrum GEA vzw is door de Vlaamse Overheid erkend voor de subsidie van KMO portefeuille.  Indien uw zaak aan de voorwaarden voldoet, betaalt de Vlaamse Overheid 40% van het netto bedrag van de opleiding.  Het BTW bedrag betaal je rechtstreeks aan Centrum GEA vzw.  Voorwaarde is dat je de subsidie moet aanvragen (ten laatste) binnen de 2 weken na de start van de opleiding. Erkenningsnummer van Centrum GEA vzw voor de pijler opleidingen: DV.O103649.  Meer informatie vind je op www.kmo-portefeuille.be

 

Inschrijving en locatie

Centrum GEA vzw, Prinses Clementinalaan 92 900 Gent 055/232262

Info@centrumgea.be - www.centrumgea.be