zelfontplooiing
coaching
opleidingen

Centrum GEA

centrum GEA

loopbaancheques
KMO portefeuille
Vlaamse overheid


PAVA- bewustzijnsmodel basisreeks

Het PAVA-bewustzijnsmodel, dat de voorbije 10 jaar ontwikkeld is in Centrum GEA, is een praktisch methode waarmee je de belangrijkste factoren in kaart brengt die bepalen in welke mate je efficiënt en gelukkig bent en zingeving ervaart in je leven. De kracht van het PAVA-model bestaat eruit dat het verband tussen deze factoren voor het eerst volledig in kaart gebracht is.

   Deze unieke, oplossingsgerichte methode voor persoonlijke ontwikkeling creëert stap voor stap helderheid en overzicht binnen alle levensgebieden. Het is een totaalbenadering waarmee je heel vlot de graad van bewustzijn meet en het peil van levenswijsheid naar een hoger niveau tilt, zowel bij jezelf als bij iemand anders.

   Het PAVA-bewustzijnsmodel is tegelijkertijd onthutsend eenvoudig en oneindig veelzijdig. Je ontdek waarom mensen vaak eindeloos met dezelfde problemen blijven worstelen en hoe je hardnekkige patronen doorbreekt. Het model wijst je de weg uit het web van verwarring waar veel mensen in vastzitten.

   Via dit holistisch ontwikkelingsmodel is een hoger niveau van zelfontplooiing voor iedereen bereikbaar. Het stelt je in staat om een rijk en vreugdevol leven te leiden, in waarheid en verbinding, zonder zelfbedrog of frustratie.

Voor meer uitgebreide informatie: info-blad

‘Een van de meest complete en diepgaande ontwikkelingsmodellen.’ Philippe De Jonge (coach)

‘Innerlijke groei en een gelukkiger leven, dat is wat deze methode me gebracht heeft.’ Christel Janssens (cliënt)

‘Een onmisbare handleiding voor elke professional!’ Magaly Desmet (trainer)

Lees meer op www.pavabewustzijnsmodel.com

Data basisreeks:

2 zaterdagen, 10u-17u

6 en 27 oktober 2018

Trainer: Joost Vanhove

Locatie: Centrum GEA, Prinses Clementinalaan 92 9000 Gent

Prijs: €242 incl BTW  (€200 excl. BTW + €42 BTW)

Als je in aanmerking komt voor KMO-portefeuille, kan je €80 subsidies krijgen

 

 

Inschrijven

Betaling met KMO-portefeuille voor zelfstandigen is mogelijk.

Centrum GEA vzw is erkend door de Vlaamse Overheid voor de subsidie van KMO portefeuille.  Indien uw zaak aan de voorwaarden voldoet, betaalt de Vlaamse Overheid 40% van het netto bedrag van de opleiding.  Het BTW bedrag betaal je rechtstreeks aan Centrum GEA vzw.  Voorwaarde is dat je de subsidie moet aanvragen (ten laatste) binnen de 2 weken na de start van de opleiding. Erkenningsnummer van Centrum GEA vzw voor de pijler opleidingen: DV.O103649.  Meer informatie vind je op www.kmo-portefeuille.be