zelfontplooiing
coaching
opleidingen

Centrum GEA

centrum GEA

loopbaancheques
KMO portefeuille
Vlaamse overheid


Reeksen en workshops

PAVA-bewustzijnsmodel basisreeks

Het PAVA-bewustzijnsmodel, dat de voorbije 10 jaar ontwikkeld is in Centrum GEA, is een praktisch methode waarmee je de belangrijkste factoren in kaart brengt die bepalen in welke mate je efficiënt en gelukkig bent en zingeving ervaart in je leven. De kracht van het PAVA-model bestaat eruit dat het verband tussen deze factoren voor het eerst volledig in kaart gebracht is.

   Deze unieke, oplossingsgerichte methode voor persoonlijke ontwikkeling creëert stap voor stap helderheid en overzicht binnen alle levensgebieden. Het is een totaalbenadering waarmee je heel vlot de graad van bewustzijn meet en het peil van levenswijsheid naar een hoger niveau tilt, zowel bij jezelf als bij iemand anders.

   Het PAVA-bewustzijnsmodel is tegelijkertijd onthutsend eenvoudig en oneindig veelzijdig. Je ontdek waarom mensen vaak eindeloos met dezelfde problemen blijven worstelen en hoe je hardnekkige patronen doorbreekt. Het model wijst je de weg uit het web van verwarring waar veel mensen in vastzitten.

   Via dit holistisch ontwikkelingsmodel is een hoger niveau van zelfontplooiing voor iedereen bereikbaar. Het stelt je in staat om een rijk en vreugdevol leven te leiden, in waarheid en verbinding, zonder zelfbedrog of frustratie.

Voor meer uitgebreide informatie: info-blad

‘Een van de meest complete en diepgaande ontwikkelingsmodellen.’ Philippe De Jonge (coach)

‘Innerlijke groei en een gelukkiger leven, dat is wat deze methode me gebracht heeft.’ Christel Janssens (cliënt)

‘Een onmisbare handleiding voor elke professional!’ Magaly Desmet (trainer)

Lees meer op www.pavabewustzijnsmodel.com

Data basisreeks:

2 zaterdagen, 10u-17u

6 en 27 oktober 2018

Trainer: Joost Vanhove

Locatie: Centrum GEA, Prinses Clementinalaan 92 9000 Gent

Prijs: €242 incl BTW  (€200 excl. BTW + €42 BTW)

Als je in aanmerking komt voor KMO-portefeuille, kan je €80 subsidies krijgen

 

 

Inschrijven

Betaling met KMO-portefeuille voor zelfstandigen is mogelijk.

Centrum GEA vzw is erkend door de Vlaamse Overheid voor de subsidie van KMO portefeuille.  Indien uw zaak aan de voorwaarden voldoet, betaalt de Vlaamse Overheid 40% van het netto bedrag van de opleiding.  Het BTW bedrag betaal je rechtstreeks aan Centrum GEA vzw.  Voorwaarde is dat je de subsidie moet aanvragen (ten laatste) binnen de 2 weken na de start van de opleiding. Erkenningsnummer van Centrum GEA vzw voor de pijler opleidingen: DV.O103649.  Meer informatie vind je op www.kmo-portefeuille.be

STRESS MANANGEMENT als tool om BURN-OUT te voorkomen of te helpen genezen

 

In deze kortlopende training krijg je de theoretische achtergrond die nodig is om meer inzicht te krijgen in de manier waarop jij jouw stress niveau onnodig verhoogt. De klemtoon ligt vooral op de praktijk. Aan de hand van de experimenten en oefeningen die we doen tijdens de cursus, leer je hoe je jouw stressniveau omlaag brengt, hoe je een burn-out vermijdt of hoe je uit een toestand van overspanning of burn-out geraakt. Je krijgt ook heel wat praktische tips om meer plezier en voldoening te hebben, zowel in je beroepsactiviteiten als in je dagelijkse leven.

De trainers maken een selectie uit hun expertise die ze de afgelopen 30 jaar opgebouwd hebben in deze domeinen. Je krijgt inzicht in het soort gedachten en gevoelens die bevorderlijk zijn voor een meer ontspannen leven. Je leert een juiste balans (terug)vinden tussen actie en rust, zowel in jouw dagdagelijkse handelingen, als in jouw manier van denken en voelen. Dit evenwicht –de juiste tonus-  leer je in deze workshop ook opbouwen door kleine –maar zeer belangrijke- aanpassingen te doen in je fysieke houding en in je manier van ademen.

Als rode draad doorheen deze cursus loopt het leren aanvoelen, aangeven en (doen) respecteren van jouw grenzen. Zowel op fysiek, emotioneel en psychisch vlak. Dit is wellicht een van de belangrijkste elementen voor het behoud of herstel van jouw vitaliteit en zelfrespect. Stress en (dreigende) burn-out hebben immers altijd te maken met het niet respecteren van de eigen grenzen.

Alhoewel het thema voor deze lessenreeks voor velen een aureool van ‘ernstig’ rond zich heeft, heeft de ervaring ons geleerd dat deze materie het best aangepakt wordt in een luchtige sfeer, doorspekt met humor en grappige anekdotes. Deze zullen jou lang bijblijven, als reminder voor de vele bruikbare oefeningen en tips die je zal meekrijgen.

Voor wie ?

Voor iedereen die met stress te maken krijgt.
Voor mensen die in overspanning, burn-out zitten of overspanning, burn-out willen voorkomen.

Najaar 2018

5 woensdagavonden
10,17 en 24 oktober 2018
7 en 14 november 2018
Telkens van 19:30u -21:00u

Trainers : Joost Vanhove / Myriam De Wilde

Prijs:  €211,75 incl BTW  (€175 excl. BTW + €36,75 BTW)
Als je in aanmerking komt voor KMO-portefeuille, kan je €70 subsidies krijgen

Inschrijven

Betaling met KMO-portefeuille voor zelfstandigen is mogelijk.

Centrum GEA vzw is erkend door de Vlaamse Overheid voor de subsidie van KMO portefeuille.  Indien uw zaak aan de voorwaarden voldoet, betaalt de Vlaamse Overheid 40% van het netto bedrag van de opleiding.  Het BTW bedrag betaal je rechtstreeks aan Centrum GEA vzw.  Voorwaarde is dat je de subsidie moet aanvragen (ten laatste) binnen de 2 weken na de start van de opleiding. Erkenningsnummer van Centrum GEA vzw voor de pijler opleidingen: DV.O103649.  Meer informatie vind je op www.kmo-portefeuille.be

 

REIKI

Handreiking met de universele levensenergie

Wat is Reiki

Reiki is Japans voor “universele levenskracht”. Het is een vorm van natuurlijke genezing waarbij harmonie hersteld wordt op fysiek, emotioneel, mentaal en transpersoonlijk vlak. Bij Reiki-behandelingen zijn de handen het kanaal waardoor universele levensenergie vloeit en doorgegeven wordt. Reiki is oorspronkelijk in de 19de eeuw herontdekt in Japan als een manier om fysiek te genezen via aanraking met de handen. Algauw is het echter uitgegroeid tot een vorm van spirituele genezing en een levenshouding die universele spiritualiteit ademt. De energie van Reiki is zacht en liefdevol. Haar genezende kracht kan aangewend worden voor jezelf en ook voor de ander. Reiki verbindt zich gemakkelijk met andere vormen van genezen en wordt beoefend door allerlei mensen, ongeacht hun religieuze, filosofische of spirituele overtuiging. Reiki-beoefening munt uit in eenvoud.

Resultaat

Je leert op een intuïtieve wijze contact te maken met de universele levensenergie in jezelf en in de ander. Je levenskwaliteit verbetert. Het harmonische evenwicht herstelt. Er kan een genezing op fysiek, emotioneel, mentaal of transpersoonlijk vlak ontstaan.

Voor wie?

Reiki is bestemd voor iedereen. Er is geen voorkennis vereist. In het bijzonder richt Reiki zich tot allen die meer contact wensen met de universele levensenergie en die haar kracht verder willen laten manifesteren in hun dagelijkse leven. Reiki is geschikt voor mensen die genezing zoeken op om het even welk vlak en hierbij zichzelf en hun familieleden en vrienden, willen behandelen zonder een langdurige en gespecialiseerde opleiding te volgen. Reiki is tevens warm aan te bevelen als extra healingtechniek bij coaching of energetische begeleiding. De opleiding vormt dan ook een prima verdieping van module 6 in de opleiding psychodynamica.

Vorm en opbouw

De Reiki opleiding

De Reiki opleiding bestaat uit drie delen. Reiki I en II onthullen de essentie van Reiki-beoefening. Ze worden beide gegeven in 4 dagdelen verspreid over één of meerdere weekends. Reiki I en II kunnen individueel of in groep gevolgd worden. Nadien bestaat de mogelijkheid om opgeleid te worden tot Reiki-meester indien je het Reiki beoefenen aan anderen wenst aan te leren.

Om zowel een Reiki I als een Reiki II inwijding voor te bereiden vragen we dat de kandidaten vooraf 2 individuele Reiki-sessies afspreken met de Reiki-meesters Els Van Hoogenbemt of Joost Vanhove en aan 2 open Reiki’s deelnemen.

Reiki I maakt je bewust van het kanaal om contact te maken met de universele levensenergie. Je ervaart de kracht van de energieoverdracht in vier inwijdingsmomenten. Er wordt aandacht besteed aan de innerlijke houding nodig bij het Reiki beoefenen en de vijf Reiki principes worden voor het voetlicht geplaatst. Verder leer je alle klassieke handposities om jezelf in harmonisch evenwicht te brengen of om een behandeling aan een ander te geven. Tot slot krijg je een antwoord op de vraag: “hoe kan ik Reiki integreren in mijn dagelijkse leven?”

Reiki II verdiept het proces van het kanaliseren van de Reiki-energie door het bewust gebruiken van symbolen. De kracht van de energieoverdracht wordt verankerd in een inwijdingsmoment. Er worden verder tal van varianten en toepassingsmogelijkheden gegeven om de Reiki-energie aan te wenden. Zo komt het behandelen van situaties en het geven van Reiki op afstand aan bod.

Tenslotte is er de Meester-inwijding. Zij vindt plaats na een intens en individueel groeiproces onder begeleiding van een Reiki-meester. Het programma wordt volledig opgebouwd rond de thema’s en levensuitdagingen van de meester-aspirant en vergt meerdere jaren.

Open Reiki

Open Reiki maakt je ten volle bewust van de kracht van Reiki. Je verdiept de ervaring van de stroom in jezelf en intensifieert deze stroom. Je oefent het doorgeven van de Reiki-energie aan anderen. Deze bijeenkomsten staan open voor iedereen. Ze zijn aan te bevelen als kennismaking met de geest van Reiki. Tevens zijn ze een uitnodiging voor alle Reiki beoefenaars die de kracht van Reiki in hun leven wensen te verdiepen en die willen genieten van de grote genezing en intense energieoverdracht die het samen Reiki beoefenen met zich meebrengt. Je kunt inschrijven per bijeenkomst.

Individuele Reiki-behandeling

Individuele behandelingen zijn mogelijk in korte of lange sessies van één tot anderhalf uur. Soms verdient het aanbeveling om in acute situaties een intensieve behandeling te krijgen in een reeks van vier opeenvolgende dagen. Op aanvraag kan ook Reiki op verplaatsing worden gegeven bij u thuis of in het ziekenhuis. 

Reiki - meesters

Els Van Hoogenbemt en Joost Vanhove behoren tot die groep Reiki Meesters die zich inzetten om de kracht van Reiki in al zijn diepgang en zuiverheid door te geven. Zij werken daartoe met Reiki binnen het “Usui systeem van Natuurlijke Genezing”, in de lijn van Usui – Hayashi – Takata – Furomoto. Els en Joost zijn lid van de Reiki Alliantie, de beroepsorganisatie die de kwaliteit en zuiverheid van het Reiki beoefenen garandeert.

 

 

 

 

 

REIKI I INITIATIE

Woensdag 11 juli 2018, 10u-17u in Munkzwalm
Zaterdag 3 november 2018, 10u-17u in Munkzwalm

Ook individueel mogelijk op afspraak

€211,75 incl BTW  (€175 excl. BTW + €36,75 BTW)

Intake
Het is noodzakelijk dat je minimum 2 individuele Reiki behandelingen met de Reiki-meester hebt gehad vóór je Reiki I- inwijding kan ontvangen. Deelname aan een 3-tal open Reiki bijeenkomsten vooraf is aan te bevelen.

Inschrijven

REIKI II INITIATIE

Zaterdag/Zondag 16-17 maart 2019, 10u-18u in Munkzwalm

Ook individueel mogelijk op afspraak

Reiki II initiatie is enkel mogelijk voor wie Reiki I inwijding ontvangen heeft.

€605 incl BTW (€500 excl. BTW + €105 BTW) - internationaal vastgestelde prijs

Reiki II initiatie vergt een persoonlijke aanvraag en individueel te bepalen voorbereidingstijd in afspraak met de Reiki Meester. De Reiki II inwijding zelf gebeurt individueel of in kleine groep. Gelieve tijdig contact op te nemen met het centrum.


Intake
Je neemt contact op met de Reiki Meester van je keuze, met wie je 2 individuele Reiki ontmoetingen hebt met een tussentijd van ongeveer 3 maanden.  Deelname aan open Reiki bijeenkomsten wordt gevraagd tijdens de Reiki II voorbereiding. Het tijdstip van je Reiki II inwijding wordt in onderling overleg vastgelegd.

Inschrijven

REIKI – MEESTER

Reiki Meester inwijding wordt individueel voorbereid in samenspraak met de Reiki Meester.
De Reiki Master opleiding duurt 3 jaar.

OPEN REIKI

Voor alle Reiki beoefenaars en belangstellenden, o.l.v. het GEA Reiki Team.
Afwisselend op zondagvoormiddag in Munkzwalm (10u - 12u30) en maandagavond in Gent (19u30 -  22u)

Data maandagavonden in Gent 19u30-22u
24 sepember 2018
19 november 2018
21 januari 2019
18 maart 2019
20 mei 2019

Data zondagvoormiddagen in Munkzwalm 10u - 12u30
26 augustus 2018
28 oktober 2018
16 december 2018
17 februari 2019
28 april 2019
23 juni 2019

€12 incl BTW per keer -  graag voor vrijdag 12u inschrijven

Inschrijven

Individuele reiki

Individuele behandelingen zijn mogelijk in korte of lange sessies van één tot anderhalf uur. Soms verdient het aanbeveling om in acute situaties een intensieve behandeling te krijgen in een reeks van vier opeenvolgende dagen.

Op aanvraag kan ook Reiki op verplaatsing worden gegeven bij u thuis of in het ziekenhuis.

Betaling met KMO-portefeuille voor zelfstandigen is mogelijk.

Centrum GEA vzw is erkend door de Vlaamse Overheid voor de subsidie van KMO portefeuille.  Indien uw zaak aan de voorwaarden voldoet, betaalt de Vlaamse Overheid 40% van het netto bedrag van de opleiding.  Het BTW bedrag betaal je rechtstreeks aan Centrum GEA vzw.  Voorwaarde is dat je de subsidie moet aanvragen (ten laatste) binnen de 2 weken na de start van de opleiding. Erkenningsnummer van Centrum GEA vzw voor de pijler opleidingen: DV.O103649.  Meer informatie vind je op www.kmo-portefeuille.be

ZELF-INTEGRATIE

Schrijf je hier in

Volledig in het reine komen met jezelf en met je verleden
Zelfhulpreeks : 5 woensdagavonden voor alle geïnteresseerden

De methode van Zelf-Integratie, ontwikkeld door Joost Vanhove en uitgebreid beschreven in het boek‘Het Gouden Geschenk’, laat toe om op een effectieve en vlotte wijze afscheid of verlies te verwerken. Het kan bijvoorbeeld gaan om afscheid of verlies van een persoon, dier, project, situatie of levensfase. Uniek voor deze aanpak is de idee om de energie die je op één of andere wijze investeert in een relatie of situatie – onder vorm van enthousiasme, zorg of toewijding opnieuw beschikbaar te maken. Via Zelf-Integratie ervaar je, ook na verlies of afscheid, innnerlijke vrede, vreugde en levensenergie. Zelf-Integratie is bovendien een krachtige techniek om jezelf te vergeven door je bewust te worden van gevoelens van schuld, spijt en schaamte en deze los te laten. Je bouwt aan een zelfbeeld gebaseerd op vertrouwen, integriteit en eigenwaarde. Je verwerft meer zelfkennis en leert op elk vlak trouw zijn aan je zelf.

De voorbije jaren genoten al vele mensen, met uiteenlopende achtergronden, van de weldoende effecten die dit (zelf)coachingsinstrument hen bracht.

Getuigenis over de methode 'Zelf-integratie'

"Zelf, maar ook in mijn professioneel leven, werd ik geconfronteerd met verlies.
Zo heb ik 20 jaar expertise gedaan bij mensen die slachtoffer waren van een zwaar ongeval.
Als psychologe heb ik dan ook een therapie uitgebouwd in dit verband.
Uit de reacties van mijn cliënten kon ik afleiden dat mijn manier van begeleiden aansloeg.
Toch had ik diep in mezelf een gevoel dat nog iets ontbrak.
Een tijd geleden werd ik ziek en m’n mobiliteitsprobleem belette me nog regelmatig opleidingen en workshops te volgen.  Een stemmetje zei me dat m’n gezondheid in de weg stond om op zoek te gaan naar een meerwaarde voor m’n therapie.  Toch bleef ik hopen en vroeg hulp aan m’n begeleiding.
Op een dag kreeg ik een nieuwsbrief van het Centrum Gea en ik ontdekte dat Joost een boek had geschreven over zelf-integratie.
Intuïtief bestelde ik het boek, verslond de inhoud en wist dat het dàt was waar ik al die tijd op zoek naar was.
Eens te meer kreeg ik in m’n leven de zekerheid dat een mens geleid wordt.
Dit voedt m’n vertrouwen en stemt me heel dankbaar.
Dank je, Joost, voor dit Gouden Geschenk dat zo op m’n pad kwam."
Jeanne Kneuvels (psychologe)

"Voor mij voelt deze methode als een totaalaanpak…zonder losse eindjes… alles wordt compleet en grondig op een zachte, liefdevolle manier afgewerkt en prachtig afgerond, zonder enig drama. Ik heb het gevoel dat dit de ‘missing link’ is, zowel in mijn persoonlijke groei als in mijn werk als leraar en coach… Joost zijn enorme ervaring laat zich onmiddellijk duidelijk voelen. De 2 sessies overtroffen  mijn stoutste verwachtingen. Het hele systeem werkt veel krachtiger dan alle technieken die ik daarvoor leerde en toepaste" - Viviane Caes (coach, trainer en psychotherapeute)

“De trainer beheerst de leerstof en stelt duidelijk en praktisch cursusmateriaal ter beschikking. Ik had helemaal niet verwacht dat ik mijn zorgen op een andere manier zou gaan bekijken. De kracht van symbolen is mij het meest bijgebleven.” – Cocquet Lucie

“Het sterkste punt ? Zo’n eenvoudige methode, met zo’n groot en ingrijpend effect ! Deze reeks heeft me meer rust, vertrouwen en zelf-acceptatie gebracht.” – Buysse Yolanda (kleuterleidster)

“De inhoud is heel krachtig en geeft je de mogelijkheid om zelf aan de slag te gaan, er is geen sprake van abstracte theorie. Het geheel vind ik heel positief, ook de wijze waarop alles voorgesteld wordt, warm en met humor. Voor mij is het vooral verrijkend dat je vanuit jezelf iets positiefs in beweging kunt zetten en dat het geen theorie blijft. Je kunt zelf iets aanpakken en dat heeft een geruststellend gevoel.” – L.K. 

In de loop van de workshop worden de belangrijkste processen van Zelf-integratie, zoals beschreven in het boek, aangeboden in de vorm van individuele - en partneroefeningen. Je leert verschillende manieren om uzelf en anderen op een vlotte manier door de processen te loodsen

Data:  

5 woensdagavonden: 
27 februari 2019
6, 13, 20 en 27 maart 2019

Telkens van 19:30u - 22:00u 

Trainer: Joost Vanhove
Locatie: Centrum GEA, Prinses Clementinalaan 92 9000 Gent

Prijs: €211,75 incl BTW  (€175 excl. BTW + €36,75 BTW)
Als je in aanmerking komt voor KMO-portefeuille, kan je €70 subsidies krijgen

Inschrijven

Betaling met KMO-portefeuille voor zelfstandigen is mogelijk.

Centrum GEA vzw is erkend door de Vlaamse Overheid voor de subsidie van KMO portefeuille.  Indien uw zaak aan de voorwaarden voldoet, betaalt de Vlaamse Overheid 40% van het netto bedrag van de opleiding.  Het BTW bedrag betaal je rechtstreeks aan Centrum GEA vzw.  Voorwaarde is dat je de subsidie moet aanvragen (ten laatste) binnen de 2 weken na de start van de opleiding. Erkenningsnummer van Centrum GEA vzw voor de pijler opleidingen: DV.O103649.  Meer informatie vind je op www.kmo-portefeuille.be

A

Boek "Het gouden geschenk" :

klik hier voor meer info.

Opleiding tot coach in het PAVA-bewustzijnsmodel voor professionelen

 

Hier kan je enkele videofilmpjes bekijken die jou op korte tijd een idee geven van de essentie van het Pava-bewustzijnsmodel

Voor wie ?

Deze opleiding richt zich tot iedereen die anderen beroepshalve op een kwaliteitsvolle manier wil begeleiden, trainen of coachen met behulp van het PAVA-bewustzijnsmodel in een of meerdere van de volgende domeinen: HR management, psychotherapie, consulting, healing, negotiatie, personal en life-coaching, bemiddeling, onderwijsbegeleiding, management, leidinggeven...

Lees meer op www.pavabewustzijnsmodel.com

Vereiste voorkennis

Je komt in aanmerking voor deze opleiding als je al professionele ervaring hebt in het begeleiden van anderen, hetzij door middel van psychotherapie, coaching, geven van trainingen in persoonlijke ontwikkeling, HR, bemiddeling, negotiatie, leerlingenbegeleiding of in het leidinggeven. We vragen dat je ook al geleerd hebt om aan zelfreflectie te doen en dat je al een stuk weg afgelegd hebt op het pad van zelfontplooiing. Aarzel niet om bij twijfel contact op te nemen.

Het is een duidelijke meerwaarde als je al gelezen hebt in het handboek over het PAVA-bewustzijnsmodel, De Spiegel van Helder Bewustzijn en al enkele van de oefeningen uit het boek op jezelf toegepast hebt.

De opleiding

Deze opleiding is een compacte, kwaliteitsvolle postmasteropleiding waarin alle vaardigheden en attitudes aangeleerd worden die nodig zijn om op een professionele manier anderen te kunnen begeleiden met het PAVA-bewustzijnsmodel.

De opleiding bestaat uit 6 lesdagen.  Er wordt verwacht dat je tussen de lesdagen oefent, zowel bij jezelf als ook - indien mogelijk - met anderen. Aan het einde van de 6 dagen opleiding krijg je een individueel feedback-gesprek.

Certificatie

Je wordt op voorhand op de hoogte gebracht of je de materie voldoende beheerst om een reële kanst te maken om de certificatie te halen. Indien je er nog niet klaar voor bent, laten we je weten welke vaardigheden je nog verder dient in te oefenen. Als je het certificaat behaalt ben je gekwalificeerd coach in het PAVA-bewustzijnsmodel.

 

De trainer: Joost Vanhove

Certificatie met kwaliteitslabel

Centrum GEA wil een blijvende kwaliteit garanderen.  Daarom houden we ons aan de volgende criteria voor het bekomen van een certificaat:

  • Er wordt verwacht dat de studenten minstens 5 van de 6 dagen van de opleiding effectief gevolgd hebben (max. 1 volle lesdag gemist hebben; de eventueel gemiste dag kan ingehaald worden door zelfstudie en door tussendoor te oefenen met de andere cursisten).
  • Tijdens de certificatiedag demonstreer je dat je de basishoudingen, -vaardigheden en -interventies die je aangeleerd hebt, beheerst en vlot toepast.
  • Tijdens de certificatiedag leg je ook een schriftelijke proef af, waaruit blijkt dat je inzicht hebt in de basishoudingen, de kaders, technieken en interventies van het PAVA-bewustzijnsmodel.

Uitgebreide documentatiemap voor coaches en professionele hulpverleners

U ontvangt ook een map met didactisch materiaal (schema’s, grafieken en overzichten) die voor je cliënten in één oogoplsag de verschillende aspecten van het theoretsich kader verduidelijken.

In deze map vind je ook vraag- en invullijsten om gemakkelijk voor je cliënt, leerling, teamlid of coachee het niveau van bewustzijn te kunnen meten en om de valkuilen (alle valse vergelijkingen en valse tegenstellingen) vlot in kaart te brengen. In deze map zijn ook de overzichten, werkfiches en focuskaarten voor de oefeningen bijeengebracht.

Daarmee kan je onmiddellijk aan de slag met je cliënten.

Voor meer uitgebreide informatie: info-blad

Overzicht data  Opleiding tot Coach in het PAVA-bewustzijnsmodel 2019 in GENT

6 vrijdagen, 10u – 17u  

Dag 1: 22 maart 2019
Dag 2: 5 april 2019
Dag 3: 26 april 2019
Dag 4: 10 mei 2019
Dag 5: 14 juni 2019
Dag 6: 28 juni 2019

Prijs voor de 6-daagse opleiding: €2359,50 incl BTW (€1950 excl BTW + €409,50BTW)

Als je in aanmerking komt voor KMO-portefeuille, kan je €780 subsidies krijgen

Prijzen zijn inclusief de uitgebreide documentatiemap, het boek "De Spiegel van Helder Bewustzijn", en 50 downloads met begeleide oefeningen, dranken en versnaperingen.

Betaling met KMO-portefeuille voor zelfstandigen is mogelijk.

Centrum GEA vzw is door de Vlaamse Overheid erkend voor de subsidie van KMO portefeuille.  Indien uw zaak aan de voorwaarden voldoet, betaalt de Vlaamse Overheid 40% van het netto bedrag van de opleiding.  Het BTW bedrag betaal je rechtstreeks aan Centrum GEA vzw.  Voorwaarde is dat je de subsidie moet aanvragen (ten laatste) binnen de 2 weken na de start van de opleiding. Erkenningsnummer van Centrum GEA vzw voor de pijler opleidingen: DV.O103649.  Meer informatie vind je op www.kmo-portefeuille.be

 

Inschrijving en locatie

Centrum GEA vzw, Prinses Clementinalaan 92 900 Gent 055/232262

Info@centrumgea.be - www.centrumgea.be