zelfontplooiing
coaching
opleidingen

Centrum GEA

centrum GEA

loopbaancheques
KMO portefeuille
Vlaamse overheid


Straling, magneetveldresonantie en gezondheid

 

Wat is Magneetveld Resonantie en waartoe dient het?

Naast zuurstof, water, voedsel, slaap en beweging speelt de dagelijkse oplading van de lichaamscellen door het aardmagnetisme een cruciale rol voor de algemene gezondheid. Het verminderde aardmagnetisme van de laatste decennia, gecombineerd met stress, verkeerde leefgewoontes elektrische straling en schadelijke aardstralen zorgen voor een extra belasting van het fysieke lichaam. Dit leidt vaak tot energietekorten in de cellen en organen, vooral bij diegenen die hooggevoelig zijn.

Het Magneetveld Resonantie Systeem (afgekort MRS) is in de jaren 70 en 80 van de vorige eeuw ontwikkeld in samenwerking met universiteiten in Duitsland, Italië en Zwitserland. Aan de hand van vele honderden dubbelblindstudies is de effectiviteit van MRS op overtuigende manier aangetoond . MRS bestaat uit een dunne mat op lichaamsgrootte waar je dagelijks 2 x 8 minuutjes op gaat liggen. Via het pulserend magnetisch veld, dat door de MRS opgewekt wordt, wordt het tekort aan aardmagnetisme gecompenseerd, waardoor de lichaamscellen en organen de energie krijgen die levensnoodzakelijk is voor een optimale gezondheid. Het resultaat van MRS is: ontspanning, stress-vermindering, groter gevoel van vitaliteit, verbeterde slaap en herstel van het immuunsysteem en de hormoonhuishouding.

Onze ervaring met MRS

Na een zoektocht van ruim 20 jaar, ervaren wij bij MRS als een van de meest efficiënte systemen ter bevordering van de gezondheid. Samen met heel wat familieleden, vrienden, kennissen, cursisten en cliënten hebben wij nu al gedurende ruim 12 jaar de weldoende effecten van MRS kunnen ervaren: voelbaar verbeterde algemene gezondheid, hogere weerstand, duidelijk toegenomen fitheid, betere algemene conditie, emotioneel meer in balans zijn en positievere levenshouding.

 

Maandag 17 september 2018, 19u30

Spreker: Joost Vanhove
Locatie: Prinses Clementinalaan 92 9000 Gent

Gratis