zelfontplooiing
coaching
opleidingen

Centrum GEA

centrum GEA

loopbaancheques
KMO portefeuille
Vlaamse overheid


ZELF-INTEGRATIE VOOR PROFESSIONELEN

Anderen begeleiden om in het reine te komen met zichzelf en met hun verleden

Zelf-Integratie voor professionele begeleiders

Sinds het verschijnen van het boek over Zelf-Integratie (Het Gouden Geschenk) passen coachen, psychologen en therapeuten de methode toe om anderen te helpen om afscheid of verlies te verwerken en om een positief zelfbeeld op te bouwen. Wanneer je de processen op de juiste manier toepast kan je in meer dan ¾ van de gevallen in de loop van 1 of 2 sessies oud verlies of hardnekkig zelfverwijt helpen oplossen bij de cliënt.
Tijdens de opleiding worden de finesses en bijzondere aandachtspunten van de methode aangeleerd. Je krijgt ook de gelegenheid om de nuances met elkaar in te oefenen.

Voorwaarden voor deelname aan de cursus Zelf-Integratie voor hulpverleners
De bedoeling van deze intensieve opleiding in Zelf-Integratie voor professionelen is om van bij de start op een hoog niveau te kunnen werken. Zowel voor de eigen ontwikkeling als voor het kunnen toepassen van de nuances van de processen is het belangrijk dat alle deelnemers ervaring hebben in het belgeleiden van anderen en voldoende vertrouwd zijn met de basis van Zelf-Integratie. In dit kader hebben hieronder de voorwaarden op een rijtje gezet.

 1. Ervaring hebben in het communiceren vanuit betrokkenheid en in het begeleiden van anderen.
 2. Therapeutische achtergrond en/of coachingservaring hebben.
 3. De introductiecursus Zelf-Integratie gevolgd hebben en/of het boek Het Gouden Geschenk volledig doorgenomen hebben.
 4. Minstens één maal deel I en deel II van Zelf-Integratie doorlopen hebben in de rol van cliënt én ook minstens één maal als begeleider toegepast hebben op iemand anders via de basis reeks of via een individuele begeleidingssessie bij Joost Vanhove.
 5. De verschillende onderdelen in grote lijnen kennen, van:
  - Deel I: Krachtbronnen in jezelf opnemen
  - Deel II: Zelfbeeld transformeren en opnemen en
  - Deel III: Beperkende energieën transformeren
  ( in het boek Het Gouden Geschenk respectievelijk op de pagina’s 32 tot 39 (I), 85 tot 88 (II) en 136 tot 140 (III).

Mocht je niet voldoen aan één van de voorwaarden, gelieve contact op te nemen met ons, zodat we samen een creatieve oplossing kunnen vinden.

Enkele getuigenissen : 

 • “Lesgever Joost beheerst de leerstof. Telkens opnieuw is het voor mij een herbronning en verdieping in mijn Eenheidsbewustzijn. Ik heb contact ervaren met mijn Hogere Zelf. Onverwerkte stukken bij mezelf werden nu verwerkt. Deze verdieping is een verrijking voor mijn werk, mijn praktijk.” – Marijke Van Holm (kinesietherapeute & coach)
   
 • “ik vond volgende elementen goed aan deze training : voldoende oefenmomenten, feedback, meditatieoefeningen, theorie wordt gekoppeld aan praktische voorbeelden, werken met het Hogere Zelf zodat concrete situaties overstegen worden, je ervaart je onbegrensde mogelijkheden.” – Nathallie Gielen (Psycho-energetisch Coach & Consulent)
   
 • “Allesomvattend : genoeg elementen om een klant doorheen het probleem te leiden tot het is getransformeerd. Integreren van alle geïnvesteerde energie, positieve ervaringen en lessen is super krachtig en werkt nog zeer lang door. Het meest wat me is bijgebleven is de kracht van Zelf-Integratie. Het is ook makkelijk om deze methode op mezelf toe te passen.” – Caes Viviane

 • “Prachtige tool om onverwerkte emoties en ladingen te healen. Deze methode leidt tot spirituele groei en brengt me dichter bij mezelf. Je hoeft bovendien niet opnieuw emoties te doorvoelen.” – I.C. (hypnotherapeut)

 • “ook getest op mensen en het werkt, zowel bij “believers” als bij “non-believers”. Zelf-Integratie is een super krachtig proces. Intens dankbaar, ook voor wat het mij persoonlijk gebracht heeft.” – Ilse G. (Brugge)

 • “Er is ruimte voor persoonlijke inbreng en vragen ; er wordt ingegrepen wanneer er te ver afgeweken wordt van de essentie ; de training wordt voldoende laagdrempelig gemaakt voor ieders achtergrond en kennis ; perfecte afwisseling van praktijk en theorie ; gepaste coaching bij de partneroefeningen.” – E.D. (leerkracht

Data : zaterdag 6 en zondag 7 januari 2018, 10u - 17u

Trainer : Joost Vanhove

Locatie: Centrum Gea, Prinses Clementinalaan 92 9000 Gent

Prijs : €302,50 incl BTW (€250 excl BTW + €52,50 BTW)
Als je in aanmerking komt voor KMO-portefeuille, kan je €100 subsidies krijgen

Inschrijven

Betaling met KMO-portefeuille voor zelfstandigen is mogelijk.

Centrum GEA vzw heeft het kwaliteitslabel Brand Compliance voor klantentevredenheid en is erkend voor de subsidie van KMO portefeuille.  Indien uw zaak aan de voorwaarden voldoet, betaalt de Vlaamse Overheid 50% van het netto bedrag van de opleiding.  Het BTW bedrag betaal je rechtstreeks aan Centrum GEA vzw.  Voorwaarde is dat je de subsidie moet aanvragen (ten laatste) binnen de 2 weken na de start van de opleiding. Erkenningsnummer van Centrum GEA vzw voor de pijler opleidingen: DV.O103649.  Meer informatie vind je op www.kmo-portefeuille.be