Wat is de kracht van Ericksoniaanse hypnose?

Milton Erickson was ongetwijfeld een van de grootste healers van de vorige eeuw.
Niet voor niets lag hij aan de basis van het internationaal modeleringsonderzoek, waarbij de succesformule van de meest effectieve therapeuten en ‘beïnvloeders’ ter wereld vanaf de 70-er jaren van de vorige eeuw in kaart gebracht werd.

‘Wij (Joost Vanhove en Els Van Hoogenbemt) zijn blij dat we ook de technieken en principes van de Ericksoniaanse hypnose-aanpak geleerd hebben bij Anné Linden. De hypnotherapeutische benadering is een belangrijke meerwaarde in ons werk als trainer en als healer/coach/psychotherapeut.’ 

Wie is Anné Linden ?

Anné Linden, ‘the first lady of NLP,’ is zelf nog opgeleid geweest bij Milton Erickson, the master himself. In maart en in mei 2019 komt Anné Linden naar België om er een opleiding te geven in Ericksoniaanse hypnose (2 x 5 dagen).
​Ze was één van de eersten die door John Grinder and Richard Bandler (de grondleggers van NLP) gecertifieerd werd en die vervolgens nauw met beide heren samenwerkte. Doorheen de jaren ontwikkelde ze een aantal NLP modellen zoals bv. Sorting by Other, Fair Witness en Spatial Reframe. 

Voor wie ?

We bevelen deze opleiding warm aan voor iedereen die zijn persoonlijke ontwikkeling wil verdiepen en/of zijn kracht als begeleider en trainer wil vergroten. Kennis van de werking van de onbewuste geest zal je 100% effectiever maken in al je interacties met anderen.

Practisch

De opleiding wordt georganiseerd door onze collega’s van Happy Coach en gaat door in Hoegaarden, Brabant op 

Donderdag 7 maart tem maandag 11 maart 2019
Donderdag 16 mei tem maandag 20 mei 2019
Telkens van 10u - 18u

Alle gegevens en het inschrijvingsformulier vind je via deze link.  

https://www.happycoach.be/ericksonian-hypnosis