Ben je klaar voor een nieuwe start? Of om je persoonlijkheid verder te ontwikkelen? Wil je als coach of als trainer een voelbare meerwaarde bieden voor je klanten, leerlingen, personeel of medewerkers?
Dankzij Centrum Gea krijg je een boost in je persoonlijke ontwikkeling.

Of je wordt een gedreven coach of trainer die anderen kan inspireren.

Centrum Gea behaalde voor al haar opleidingen steeds hoge scores in de onafhankelijke audits van de voorbije 20 jaar, vereist door de Vlaamse Overheid voor erkenning tot officieel opleidingscentrum. 

Centrum GEA biedt drie masteropleidingen en een groeijaar voor zelfontplooiing in twee versies:

 

Psychodynamica: basis groeijaar Intuïtieve Ontwikkeling /Opleiding tot Energetisch Coach 

Centrum GEA is het langst bestaande (sinds 1990), nog actieve centrum in Vlaanderen waar Intuïtieve Ontwikkeling en opleiding tot energetisch coach gedoceerd wordt.

Wil je kennis maken met energiewerk? Wil je steviger in het leven staan en beter je grenzen leren aangeven? Wil je je energiebalans beter leren beheren?  Heb je interesse in natuurlijk genezen , in heelwording op mentaal, emotioneel en relationeel vlak? Of wil je anderen leren coachen met gebruik van je intuïtie? Dan is onze opleiding Psychodynamica echt iets voor jou.

 
 

Erkende Holistische opleiding tot Coach en Consulent 

Heb je al een stuk weg afgelegd op het pad van zelfontplooiing? En wil je de opgedane levenswijsheid professioneel doorgeven aan anderen? Dan is deze compacte, kwaliteitsvolle opleiding wellicht iets voor jou. Hierin worden alle basisvaardigheden en -attitudes aangeleerd om een professionele coach te worden. 

Deze opleiding kan ook een verruiming en verdieping aanbieden van andere coaching methodes of therapiewerk waarin je al eerder werd getraind.

Ik wilde de Coaching opleiding bij Centrum GEA in eerste instantie volgen om meer zelfzeker te worden en om ten volle in mijn kracht te staan. Dit om nog meer te kunnen evolueren in mijn beroepsactiviteiten. Daarnaast wilde ik ooit een nieuwe richting inslaan, en mijn verzamelde kennis delen met de mensen om me heen. Door deze opleiding is deze ‘ooit’ heel dicht gekomen.

Na dit jaartraject voel ik me klaar om NU de ervaring te delen en anderen te inspireren om ook zelf dit sterke gevoel van vrijheid, kracht, vrede, vrijheid en geluk bij zichzelf te kunnen ontdekken.   

 

 

Els Desintebin, zaakvoerder Desinto BVBA

Intensieve jaartraining: De Sleutel tot Geluk

Dit groeijaar geeft een stevige boost aan je innerlijke ontwikkeling. Dit maakt het heel geschikt voor elke beginner op het pad van bewustwording. Je kan de training ook volgen als opfrisser of als een verdieping in je ontwikkelingsproces.

Ericksoniaanse Hypnose

Centrum GEA werkt voor deze opleiding samen met Happy Coach

Wanneer je je inschrijft voor een van de grote opleidingen word je uitgenodigd voor een intakegesprek met de trainer. Op die manier raakt hij/zij vertrouwd met je achtergrond en je specifieke wensen. Dit maakt optimale en geïndividualiseerde begeleiding mogelijk vanaf de start van de opleiding.

Centrum GEA biedt ook korte reeksen en workshops

  1. Zelf-Integratie

  2. Reiki-opleiding 
  3. PAVA bewustzijnsmodel: basisreeks
  4. Zelf-Integratie voor professionelen

  5. Opleiding tot Coach in het PAVA-bewustzijnsmodel voor professionelen

Daarnaast kan je bij Centrum GEA terecht voor themadagen en lezingen.

 

In elke cursus staan respect, toewijding en integriteit bij trainers en assistenten centraal. Praktische toepasbaarheid en diepgang in het leerproces gaan altijd hand in hand. Als cursist krijg je in de loop van de training persoonlijke feedback en opvang.
De opleidingen worden gegeven door ervaren trainers.
Onze opleidingen gaan door in  Gent en Munkzwalm.