info-avond alle opleidingen

Wanneer je graag eerst de structuur en inhoud van alle grote opleidingen met elkaar wil vergelijken, om zo overeenkomsten en verschillen te ontdekken, en gerichte vragen hierover te kunnen stellen, dan is deze avond iets voor jou. Op die manier zal je veel beter de juiste keuze kunnen maken van de opleiding die het best bij jouw profiel past. 

Ook wanneer je graag ons volledige aanbod toegelicht krijgt, inclusief de korte reeksen en workshops, ben je van harte welkom. De avond is gratis.

info-avond met proefles Psychodynamica

Wil je meer weten over de specifieke kwaliteiten van de opleiding Psychodynamica, dan kan je  gratis en vrijblijvend een proefles meemaken waarin je meteen ervaart hoe een les verloopt, en hoe de  meditaties en de oefeningen individueel, per twee of in kleine groepjes, in hun werk gaan. Er is ook tijd om vragen te stellen, de structuur van de opleiding wordt overlopen en de inhoud van de verschillende modules komt aan bod.

Introductiedag intuïtieve ontwikkeling

Deze eendagsworkshop  geeft je eerst een kennismaking met energiewerk : hier leer je  wat je innerlijke zintuigen zijn en hoe ze te gebruiken, hoe je energiestroom loopt in je lichaam, hoe je je grenzen beter bewust wordt, en hoe je innerlijke ruimte helder kan worden/blijven door gedachten en gevoelens uit te wisselen met anderen.

Deze introductiedag heeft daarnaast ook een specifiek thema:

Thema:  de wereld van klank en van tijd

Ontdek welke genezende invloed klank kan teweegbrengen.

We belichten ook specifiek het concept van de tijdslijn. Word je bewust van het effect van oude ideeën, gvoelens en voorstellingen uit vroegere ervaringen.

Je leert je tijdslijn te gebruiken om pijnlijke ervaringen uit het verleden verder te genezen  en om positieve ervaringen als krachtbron aan te boren.  

Wat je leert, kan je onmiddellijk ervaren tijdens de les dankzij de oefeningen. Bijgevolg ga je na elke les naar huis met het gevoel dat er weer iets is opgehelderd. En dat blijft dagelijks doorwerken. Ik blijf veranderen in de positieve zin. Het verruimt mijn visie op het leven.