info-avond alle opleidingen

Wanneer je graag eerst de structuur en inhoud van alle grote opleidingen met elkaar wil vergelijken, om zo overeenkomsten en verschillen te ontdekken, en gerichte vragen hierover te kunnen stellen, dan is deze avond iets voor jou. Op die manier zal je veel beter de juiste keuze kunnen maken van de opleiding die het best bij jouw profiel past. 

Ook wanneer je graag ons volledige aanbod toegelicht krijgt, inclusief de korte reeksen en workshops, ben je van harte welkom. De avond is gratis.

info-avond met proefles Psychodynamica

Wil je meer weten over de specifieke kwaliteiten van de opleiding Psychodynamica, dan kan je  gratis en vrijblijvend een proefles meemaken waarin je meteen ervaart hoe een les verloopt, en hoe de  meditaties en de oefeningen individueel, per twee of in kleine groepjes, in hun werk gaan. Er is ook tijd om vragen te stellen, de structuur van de opleiding wordt overlopen en de inhoud van de verschillende modules komt aan bod.

Introductiereeks intuïtieve ontwikkeling

In deze basisreeks leer je de essentie van energetische hygiëne.
Je leert wat het betekent om gegrond te zijn, om de grenzen van je energieveld aan te voelen en te bewaken. Je wordt je bewust van de energieën in je aura, van waar ze afkomstig zijn en hoe je niet-ondersteunende energieën kan doen oplossen.

Verder komt aan bod in deze workshop:

  • je aandacht bundelen,
  • gecenterd zijn,
  • de signalen van je onderbewuste herkennen en intuïtief aanvoelen wat in een situatie het beste is voor alle betrokkenen.

Na deze 4 introductieavonden kan je, wanneer je wil, deze thema' s verder exploreren en uitdiepen in het basis groeijaar psychodynamica.

Wat je leert, kan je onmiddellijk ervaren tijdens de les dankzij de oefeningen. Bijgevolg ga je na elke les naar huis met het gevoel dat er weer iets is opgehelderd. En dat blijft dagelijks doorwerken. Ik blijf veranderen in de positieve zin. Het verruimt mijn visie op het leven.