Hieronder vind je een greep uit de vele getuigenissen 

“Het PAVA-bewustzijnsmodel en de ervan afgeleide Geluksmeter overstijgt de gangbare coaching technieken. Joost Vanhove heeft de talrijke disciplines waarin hij is opgeleid (o.a. NLP en sjamanisme) duidelijk tot een synchroon geheel geïntegreerd in zijn bezieling naar mensen toe.” 
          Jan Everaet, preventieadviseur bij VDAB

“De Spiegel van Helder Bewustzijn, het basisboek over het PAVA-bewustzijnsmodel,  is een onmisbare handleiding voor elke professional.”
          Magaly De smet, trainer, coach en teamcoach

“Het PAVA-bewustzijnsmodel is zeer toegankelijk door zijn eenvoud. Een absolute aanrader voor iedereen die anderen of organisaties begeleidt. 
Een heel verfrissende aanpak!”
          Caroline Coutereel, trainer luchtvaartpersoneel en coach

“Het PAVA-bewustzijnsmodel is een van de meest complete en diepgaande ontwikkelingsmodellen. Dit maakt deze methode zeer efficiënt voor elke vorm van zelfreflectie en innerlijk leiderschap.”
          Philippe De Jonge, jongerenmentor

“Een ijzersterke methode om blijvende positieve veranderingen te bewerkstelligen en om het geluk ten volle te omarmen.  Het PAVA-bewustzijnsmodel zou beslist tot de eindtermen in het onderwijs moeten behoren.”
          Ann Ivens, Klinisch Laborante

“Het thema ‘geluk’ wordt met het PAVA-bewustzijnsmodel toegankelijk en boeiend gebracht via de concretisering van alledaagse ervaringen en oefeningen. Zeker een aanrader!”
          Goedele Akkermans, HR business partner

“Het PAVA-model heeft het wonderlijke vermogen om zelfrealisatie om te toveren van een vaag begrip naar een concreet doel. Het is een prachtige tool om je bewustzijnsniveau op alle essentiële vlakken aanzienlijk te verhogen. Het unieke aan dit model? Dat het zo volledig is en dus bijzonder effectief.”
          Els Dejonge, holistisch coach

“Innerlijke groei en een gelukkiger leven, dat is wat Het PAVA-bewustzijnsmodel me gebracht heeft.”
          Christel Janssens, balie-medewerkster

“Het PAVA-bewustzijnsmodel is concreet en onmiddellijk toepasbaar. Een krachtige, diepgaande en doortastende manier om je bewustzijnsniveau te verhogen. Een aanrader, ook voor wie al een tijd bezig is op het vlak van bewustwording.”
          Linda Verplancke, Kinesiste, Yogadocente

“Het PAVA-bewustzijnsmodel is een super interessante methode: eenvoudig en toegankelijk.”
          Inge Sourbron, leiderschapscoach

“Het PAVA-bewustzijnsmodel is enorm waardevol omdat hij nieuwe inzichten verbindt met de essentie van mindfullness, NLP, cognitieve psychologie, energiewerk, verbindende communicatie, sjamanisme en transpersoonlijke psychologie samen. Naast een helder theoretisch kader, is het vooral praktisch zeer bruikbaar. Dit zowel voor de geïnteresseerde leek, als voor de professional.”
          Martine Verheye, communicatietrainer en coach bij VDAB

“Het PAVA-bewustzijnsmodel is een krachtige leidraad voor het persoonlijk evolutieproces.  Hij geeft een diepe rust en een ongelofelijk heldere kijk op elke situatie.”
          Daniëlla Van Gelder, therapeute

“Met Joost Vanhove’s bijzondere benadering van Het PAVA-bewustzijnsmodel ontrafel je op een heel vlotte manier je gedachten en gevoelens en krijg je gemakkelijk nieuwe inzichten. Het is een heel erg praktische benadering, zonder veel gecompliceerde informatie. Bovendien voelt zijn materie heel erg natuurlijk aan waardoor het heel gemakkelijk toepasbaar is. Het helpt je effectief om je leven een andere wending te geven. Als je je interne programmering kan aanschouwen, begrijpen en veranderen wordt alles anders. De nieuwe perspectieven die je van Joost leert zijn een verrijking waarmee je je leven direct in positieve zin kan beïnvloeden. Ik kan het iedereen ten zeerste aanraden.”
          Dyanne Thorn Leeson, shipbroker

“De anderen met een open blik Percipiëren en net in hun anders zijn Accepteren geeft jou de energie om, trouw aan je eigen Visie, in je leefwereld Acties te ondernemen die jezelf en anderen gelukkig maken. Dit is wat Het PAVA-bewustzijnsmodel je eenvoudig en eerlijk vertelt.” 
          Hans Schmidt, onderwijsvernieuwer 

“De Geluksmeter is een boek over zelfontplooiing met talloze spekende voorbeelden en concrete toepassingen.
Ik ben er meteen mee aan de slag gegaan.
Voor mij een echte verademing!” 

          Anneke Seghers, verpleegster

“Zowel in mijn beroepsleven als in mijn privéleven geeft Het PAVA-bewustzijnsmodel met de daarvan afgeleide Gelukemeter me in alle mogelijke situaties een stevig houvast. Wat me erg aanspreekt in dit model is de volledigheid. Geen ingewikkelde theorieën maar een heel praktische tool, met duidelijke, eenvoudgie begrippen, die voor mij heel doeltreffend is.” 
          Katrien Gossé, leerkracht

“Het PAVA-model en de daarvan afgeleide Geluksmeter geeft je tools om op een holistische, efficiënte en gestructureerde manier te werken aan bewustwording en zelfreflectie. Het kan gebruikt worden om helderheid en overzicht te creëren binnen alle levensgebieden. Het werkt als een GPS om levensvraagstukken op te lossen en om actuele thema’s te verhelderen. In contact met anderen of in een leidinggevende functie is het PAVA-model zeer effectief om efficiëntie te verbinden met zingeving en integriteit.”
          Greet Bosmans, yoga trainer

“Het PAVA-bewustzijnsmodel is visueel gemakkelijk te gebruiken en af te lezen. De methode is breed toepasbaar, zowel in het algemeen voor je gehele ontwikkeling als mens, als in specifieke situaties. Het is een praktisch model dat tegelijkertijd heel holistisch en aards is.”
          Heleen Van Leerzem, coach bij Hekate, Rotterdam

“De Geluksmeter levert inzichten op die intrinsiek motiverend voor gedragsverandering zorgen. Belemmerende overtuigingen komen boven water en worden met de Geluksmeter getransformeerd. Aan mensen met een analytisch brein en een erg groot verzet tegen verandering kan goed worden uitgelegd hoe het mis kan gaan. En waarom. En dat dat niet hun schuld is.” 
          Judith Houtman, wiskundeleerkracht, coach

“Ik heb al heel wat modellen gezien. Wat ik echter zo mooi vind aan het PAVA-model, en de ervan afgeleide Geluksmeter is dat het voor mij aanvoelt als een zeer goede wijn. Naarmate hij meer bezinkt en ouder wordt, apprecieër ik hem meer. Ik proef hem meer en voel hem bijna kinesthetisch aan. Met een eenvoudige opzet en een diepere onderlaag omvat het meerdere dimensies. 
Dank je wel Joost.” 
          
Andrea Koehoorn, loopbaanbegeleider bij Cura