Wat is Magneetveld Resonantie en waartoe dient het?

Naast zuurstof, water, voedsel, slaap en beweging speelt de dagelijkse oplading van de lichaamscellen door het aardmagnetisme een cruciale rol voor de algemene gezondheid. Het verminderde aardmagnetisme van de laatste decennia, gecombineerd met stress, verkeerde leefgewoontes elektrische straling en schadelijke aardstralen zorgen voor een extra belasting van het fysieke lichaam. Dit leidt vaak tot energietekorten in de cellen en organen, vooral bij diegenen die hooggevoelig zijn.

Magneetveld Resonantie Therapie (afgekort MRT) is in de jaren 70 en 80 van de vorige eeuw ontwikkeld in samenwerking met verschillende Duitse universiteiten. Aan de hand van vele honderden dubbelblindstudies is de effectiviteit van MRT op overtuigende manier aangetoond . MRT bestaat uit een dunne mat op lichaamsgrootte waar je dagelijks 2 x 8 minuutjes op gaat liggen. Via het pulserend magnetisch veld, dat door de MRS opgewekt wordt, wordt het tekort aan aardmagnetisme gecompenseerd, waardoor de lichaamscellen en organen de energie krijgen die levensnoodzakelijk is voor een optimale gezondheid. Het resultaat van MRS is: ontspanning, stress-vermindering, groter gevoel van vitaliteit, verbeterde slaap en herstel van het immuunsysteem en de hormoonhuishouding.

Onze ervaring met MRT

Na een zoektocht van ruim 20 jaar, ervaren wij bij MRT als een van de meest efficiënte systemen ter bevordering van de gezondheid. Samen met heel wat familieleden, vrienden, kennissen, cursisten en cliënten hebben wij nu al gedurende ruim 12 jaar de weldoende effecten van MRT kunnen ervaren: voelbaar verbeterde algemene gezondheid, hogere weerstand, duidelijk toegenomen fitheid, betere algemene conditie, emotioneel meer in balans zijn en positievere levenshouding.

Voor meer informatie: ga naar mrtbenelux.be

Info-avond over Magneetveld Resonantie Therapie
Waar: Centrum GEA, Princes Clementinalaan 92, 9000 Gent

Wanneer: maandag 17 september 2018 om 19:30u

Wist je dat naast zuurstof, gezond water en krachtig voedsel, het aardmagnetisme een van de allerbelangrijkste factoren zijn voor onze algemene gezondheid? Al meer dan 25 jaar wordt Magneetveld Resonantie Therapie (MRT) ingezet om in de lichaamscellen het tekort aan aardmagnetisme aan te vullen. MRT behoort tot die energetische gezondheidssystemen waarover het meest research gedaan is. Vele honderden dubbelblindstudies hebben de effectiviteit van het MRT-systeem aangetoond. In steeds meer landen raden artsen en gezondheidstherapeuten hun patiënten aan om dagelijks de MRT mat te gebruiken. Ook voor topsporters is MRT een van de belangrijkste hulpmiddelen om in optimale conditie te blijven.

Onder meer op de volgende gebieden biedt MRT meetbare ondersteuning:

  • versterking van het immuunsysteem
  • vergroten van de algemene vitaliteit en ontspanning
  • op peil houden van de fysieke conditie
  • gevoel van ontspanning en relaxatie bevorderen
  • de doorbloeding verbeteren van organen en spieren
  • in evenwicht brengen van het metabolisme en het hormonale systeem
  • neutraliseren van elektrostress en ongunstige straling  

Tijdens deze info-sessie kom je alles te weten over de achtergrond, werking en effecten van MRT. Je kan er zelf ook ervaren wat MRT voor jou doet.

Alle info op www.MRTBenelux.be