3jarige professionele opleiding tot energetisch coach

 

1e jaar: basis groeijaar intuïtieve ontwikkeling

Dit jaar bevat 3 modules van elk 15 dagdelen met 2,5u per dagdeel.

Het jaar kan apart gevolgd worden met zelfontplooiing tot doel.

Je hoeft dus niet per sé door te stromen naar de verdere opleidingsjaren tot energetisch coach.

Het doorlopen van dit jaar is echter wel onontbeerlijk om de verdere 2 opleidingsjaren tot energetisch coach te kunnen starten, dit omwille van de specifieke structuur die vervat zit in het psychodynamica werkmodel.

Er zijn twee opties: 

  • Je schrijft in voor het volledige jaartraject.
  • Je kan apart inschrijven voor elke module. Inhoudelijk volgen de modules  elkaar op, dus je neemt ze in volgorde op. Wel kan je ervoor kiezen om langer over het traject te doen, of om een module uit een van onze andere opleidingen in te lassen tussendoor.

 

2e jaar: Energetisch coach in healingtechnieken

Dit jaar bevat 48 dagdelen van 3u, met een eerste module van 30 dagdelen, en een tweede module van 18 dagdelen.

Het hoeft in z'n geheel gevolgd te worden.

De 2e module bevat een stageperiode waarin 8 healingsessies vervat zitten op onbekende vrijwilligers onder supervisie van trainer en assistenten.

 

3e jaar: Energetisch coach in healing-en readingtechnieken

Dit jaar bevat 52 dagdelen van 3u, met 2 modules van elk 26 delen.

Het hoeft in z'n geheel gevolgd te worden.

De 2e module bevat een stageperiode waarin 10 readingsessies vervat zitten op onbekende vrijwilligers onder supervisie van trainer en assistenten.

 

1e jaar: Basis groeijaar intuïtieve ontwikkeling 

Dit groeijaar biedt een volledig en sluitend werkmodel voor zelfontplooiing aan onder de vorm van alle technieken en vaardigheden die vervat zitten in het Psychodynamica energiewerk.

De opleiding is zeer verrijkend en verruimend geweest, zeker ook op professioneel vlak. In mijn intense contacten op school met lectoren, studenten, externen, … is mijn zelfvertrouwen gegroeid. ik kan mij beter afschermen en bij mezelf blijven. Ik voel me krachtiger in mijn manier van zijn en doen. Ik heb ook geleerd om situaties meer lost te laten en in het moment aanwezig te zijn. In het algemeen voel ik me beter ‘in mijn vel’ zitten.

Frieda Scheirs (zorgcoördinator)

2e jaar: energetisch coach in healingtechnieken

 

De opleiding tot energetisch coachen biedt  een training aan  in het beheersen van een volwaardige, specifieke en diepgaande coachmethode met het Psychodynamica energiewerk.

Om deze opleiding te kunnen aanvatten hoef je wel eerst het basis groeijaar doorlopen te hebben, waarin je  het Psychodynamica energiewerkmodel eerst op jezelf hebt leren toepassen.


In deze opleiding  verwerf je de technieken en vaardigheden om het heelwordingsproces bij anderen te laten gebeuren en te begeleiden.

Je wordt eerst getraind in het neutraal en oordeelloos waarnemen en aanwezig zijn bij de ander.

Nadien scherp je je vaardigheden aan om personen  energetisch te helen.

Je raakt ook  vertrouwd met het helen van relaties, groepen, projecten, woonruimtes en gebouwen.

Het 2e jaar biedt de mogelijkheid om gecertifieerd te worden tot energetisch coach in healingtechnieken wanneer je de stage met succes doorlopen hebt.

 3e jaar: energetisch coach in healing-en readingtechnieken

Healing zoals aangeleerd in het 2e jaar, is een krachtig medium.
Healing beschrijft eerst de realiteit als energiepatronen. Dan  harmoniseert en verheldert ze deze energiepatronen.
Bij reading, het energetisch lezen, komt een heel ander aspect aan bod, namelijk de interpretatie van de energiepatronen en de bewustwording door het woord.

Postgraduaat Psychodynamica

Er bestaan 3 mogelijkheden tot navorming in Psychodynamica

Centrum GEA voelt als thuiskomen. Ineen aangenaam kader word je liefdevol, attentvol begeleid in de zoektocht naar wie je werkelijk bent. Alles gaat als vanzelf, spontaan. De materie wordt goed opgebouwd en overzichtelijk gebracht. In een mooie balans wordt de theorie afgewisseld met praktijkoefeningen. Ik voel me krachtiger, sterker, meer in mijn kern staan. Het is gewoon geweldig te merken dat je zo'n vooruitgang boekt in je persoonlijke groei. Echt een aanrader voor eenieder die op zoek is naar zichzelf, naar harmonie en vrede in zichzelf

Loes Van Eynde