Postgraduaat en bijscholingen

Voor hulpverleners en leidinggevenden

De voorbije jaren kwam regelmatig van coaches en hulpverleners de vraag naar postgraduaat-dagen. Vanaf nu plannen we deze structureel in, in de GEA-activiteiten.

Voor mij, Joost Vanhove, is dit een gelegenheid om enkele processen die ik de voorbije jaren uitgewerkt heb in mijn individuele begeleidingen, voor het eerst op een gestructureerde manier te presenteren aan ervaren begeleiders, gebundeld tot compacte, praktijkgerichte vervolmakingsdagen.

Wat ik in deze eerste, première-postgraaduaatdagen wil meegeven zijn stevige tools om je cliënten mee te helpen om de verwarringen en twijfels waar ze mee zitten, en die mede door de collectieve gebeurtenissen van de voorbije jaren aangewakkerd zijn, op te helderen.

Als rode draad tijdens deze vervolmakings-trainingen neem ik ook een belangrijk thema mee, waarover velen mij het laatste anderhalf jaar consulteerden: Hoe kan je in deze steeds meer gepolariseerde wereld (die velen ook als verdeeld of zelfs verscheurend ervaren) op de beste manier keuzes en beslissingen maken? Keuzes vanuit kracht en vrijheid die jezelf en je omgeving het meest vooruit helpen.

In de loop van april 2023 verschijnt de nieuwe planning voor de postgraduaat bijscholingen op deze pagina.