De Geluksmeter info webinar voor alle geïnteresseerden

In deze gratis Webinar legt geluksexpert Joost Vanhove uit hoe je weer de regie krijgt over je eigen geluk. Je komt er achter op welke manier je beter in je vel komt te zitten, meer flow ervaart en veel meer op je intuïtie durft te vertrouwen. Je krijgt te horen, met demonstraties en oefeningen, op welke manier je groeit naar de beste versie van jezelf, ook in uitdagende tijden.  

 

De Geluksmeter intro webinar voor coaches, trainers en therapeuten

In dit webinar legt geluksexpert Joost Vanhove uit hoe je als professioneel coach of hulpverlener met de krachtige tools van de PAVA-Geluksmeter bij elk type cliënt of team snel de valkuilen blootlegt en de kortste weg toont naar efficiëntie, levensvervulling en zingeving. 

De Geluksmeter introwebinar voor leidinggevenden

Geluksexpert Joost Vanhove vertelt je hoe je met de effectieve tools van zijn PAVA-Geluksmeter jouw medewerkers en teamleden feilloos begeleidt naar een leven waarin ze blijer zijn en meer voldoening ervaren: zowel in hun job als in hun persoonlijke ontwikkeling.

De Geluksmeter basistraining: Vind je unieke gelukscode

In deze reeks leer je hoe je met de Geluksmeter-app (die je nu al kan downloaden via www.geluksmeter.be) in elke situatie jouw GQ (Geluksquotiënt) kan meten en verhogen, zodat je blijer bent in alles wat je doet. Je komt er achter hoe je voor de rest van je leven De Geluksmeter kan inzetten als een accurate en betrouwbare GPS die je op koers houdt naar meer vreugde en zingeving.

Introductiedag intuïtieve ontwikkeling

In deze eendagsworkshop krijg je een voorproef van het specifieke energiewerk dat toegepast wordt in de opleiding Psychodynamica.

 

Reiki

Het Japanse woord voor “universele levenskracht” is Reiki. Deze vorm van natuurlijk genezen is ontstaan in Japan, en bewerkstelligt harmonieherstel fysiek, emotioneel, en mentaal. Reiki wordt ook gebruikt als spiritueel pad naar je diepe kern. Bij Reiki-behandelingen worden de handen het kanaal waardoorheen  de universele levensenergie vloeit en de ander aanraakt.

 

postgraduaat energetisch coach in healingtechnieken

Deze opleiding is bedoeld voor mensen die de eerste 2 jaren van de 3-jarige professionele opleiding tot energetisch coach met succes gevolgd hebben.