Gebukt lopen onder stress met een burn-out die om de hoek loert, eindeloos blijven ronddraaien in piekercirkels en hopeloos op zoek zijn naar de betekenis van je leven zijn duidelijke tekenen van ongelukkig zijn.

Wanneer je niet volop gelukkig bent, weet je eigenlijk niet wat je echt wil en realiseer je moeilijk de doelen die je voor ogen had. Je ziet maar moeilijk een uitweg, je hebt nergens meer zin in en als je niet oppast kan het zelfs doorschieten naar apathie.

In deze basisreeks, waar iedereen welkom is, toont geluksexpert Joost Vanhove hoe je weer de regie krijgt over je eigen geluk. Je komt beter in je vel te zitten, ervaart meer flow en je durft veel meer op je intuïtie te vertrouwen. Zo groei je naar jouw  beste versie en krijg je een waardevoller leven voor jezelf en voor anderen.

Tijdens deze cursus ontdek je:

  • wat je precies kunt veranderen, in jouw manier van denken, voelen en handelen, om voluit gelukkig te zijn
  • wat het geheim is van een leven dat de moeite waard is en vol vreugde is
  • hoe je in elke situatie jouw GQ (Geluksquotiënt) meet
  • met welke levenshouding je jouw GQ kan verhogen

In deze basistraining leer je nog meer knepen van het ‘geluksvak’ dan de oefeningen uit het boek De Geluksmeter. Je krijgt alle tools om de obstakels op jouw levenspad op te ruimen en om de kortste weg te vinden naar de realisatie van jouw grootste dromen en een tevreden en zinvol leven.

 Joost Vanhove, gelukscoach en ontwikkelaar van de geluksmeter, toont je in deze basistraining hoe je de Geluksmeter kan inzetten om meer tevreden te zijn in alles wat je doet. Je leert hoe je voor de rest van jouw leven de Geluksmeter kan inzetten als een accurate en betrouwbare GPS die je op koers houdt naar meer vreugde en zingeving. Duizenden mensen hebben met de Geluksmeter de weg gevonden naar het kostbare juweel waar iedereen naar op zoek is: duurzaam geluk.

Alle geïnteresseerden zijn welkom