Voor datums en inschrijving voor een van de webinars:
klik op het rechter vinkje in de linker menubalk bij 'datums en prijzen'

Steeds meer mensen hebben last van onzekerheid, stress en angsten door de gebeurtenissen wereldwijd van de laatste jaren. En door de recente oorlog in Oost-Europa, en de daarmee samengaande dreiging voor escalatie in de rest van de wereld, gaat het niet echt de goede kant op om ons geloof in de mensheid te behouden of te herstellen.

Iedereen verlangt meer dan ooit naar vertrouwen en innerlijke rust.
En wat de wereld meer dan ooit nodig heeft is vrede en harmonie.

Om die kwaliteiten globaal te kunnen herstellen of versterken, is het creëren van innerlijke vrede in jezelf van cruciaal belang.

In dit gratis webinar krijg je praktische handvaten mee om die vrede in jezelf te vinden, op te roepen, te versterken en uit te dragen naar je omgeving.

Je krijgt ook inzicht in de grootste hindernissen die het vinden of behouden van die innerlijke vrede in de weg staan.

Je komt erachter wat de noodzakelijke voorwaarden zijn om te maken dat alle vormen van yoga, mindfulness, met de aandacht naar binnen gaan, gebed of meditatie, effectief een blijvend gevoel van verbondenheid en rust teweegbrengen. We oefenen in het vinden van een duurzame innerlijke vrede, die onafhankelijk is van de situaties in de buitenwereld, en die de situaties in de buitenwereld positief kan beïnvloeden. Innerlijke vrede wordt dan een stevige basis, van waaruit je de veerkracht, moed en daadkracht ontwikkelt om die levenskeuzes en beslissingen te maken, die jezelf en je omgeving het meest ten goede komen.

Bij het samenstellen van dit webinar hebben we ons laten inspireren door de meer dan 30 jaar ervaring die wij in Centrum GEA hebben in het begeleiden van mensen in allerlei moeilijke situaties, in het opleiden van therapeuten en coaches en in het geven van meditatie en verschillende vormen van yoga.