Gratis webinar over De Geluksmeter
Donderdag 24 september: 19:30u – 21:30u

De Geluksmeter is de langverwachte wegwijzer voor jouw geluksniveau in de dagelijkse praktijk. Hij toont je de kortste weg naar het kostbare juweel waar iedereen naar op zoek is: duurzaam geluk.

Eindeloos gepieker, beklemmende stress en je doelen niet kunnen realiseren zijn duidelijke tekenen van ongelukkig zijn. Wanneer je niet volop gelukkig bent, weet je niet wat je echt wil, je ziet maar moeilijk een uitweg en je ervaart je leven als betekenisloos.

In deze gratis Webinar toont geluksexpert Joost Vanhove hoe je weer de regie krijgt over je eigen geluk. Je komt beter in je vel te zitten, ervaart meer flow en je durft veel meer op je intuïtie te vertrouwen. Zo groei je naar de beste versie van jezelf, ook in uitdagende tijden.  

 

Afbeelding met klok, tafel, computer, meter

Automatisch gegenereerde beschrijving

 

Joost Vanhove, gelukscoach en ontwikkelaar van De Geluksmeter, toont je in deze Webinar hoe je met de Geluksmeter-app (die je nu al kan downloaden via www.geluksmeter.be) in elke situatie jouw GQ (Geluksquotiënt) kan meten en verhogen, zodat je blijer bent in alles wat je doet. Je leert hoe je voor de rest van je leven De Geluksmeter kan inzetten als een accurate en betrouwbare GPS die je op koers houdt naar meer vreugde en zingeving. Ook jij kan, net zoals duizenden dat al gedaan hebben, met De Geluksmeter meer tevredenheid ervaren en meer betekenis geven aan je leven.

De Geluksmeter is een van de meest complete en diepgaande methodes van zelfontplooiing. Dit maakt deze methode zeer efficiënt voor elke vorm van zelfreflectie en persoonlijke groei.
 

Philippe De Jonge, jongerenmentor

Een ijzersterke methode om blijvende positieve veranderingen te bewerkstelligen en om het geluk ten volle te omarmen.  De Geluksmeter zou beslist tot de eindtermen in het onderwijs moeten behoren.
 

Ann Ivens, Klinisch Laborante

De Geluksmeter overstijgt de gangbare coaching technieken. Joost Vanhove heeft de talrijke disciplines waarin hij is opgeleid (o.a. NLP en sjamanisme) met zijn Geluksmeter duidelijk tot een synchroon geheel geïntegreerd in zijn bezieling naar mensen toe. 
 

Jan Everaet, preventieadviseur VDAB