Elektrische straling, magneetveld resonantie en het  belang van aardmagnetisme voor onze gezondheid 

De effecten van elektrische verontreiniging door aardstralen, door GSM-, radar- en hoogspanningsstraling zijn al enkele decennia gekend, maar worden helaas nog te weinig erkend of geminimaliseerd.

In Centrum GEA hebben we al ruim 20 jaar ervaring in het begeleiden van onze cursisten en cliënten in deze materie. Wij hebben zelf heel wat methodes om de levenskracht te herstellen en om de lichaamscellen terug energetisch op te laten, langdurig uitgetest.

Al meer dan 15 jaar kennen en gebruiken wij, de trainers in Centrum GEA, alsook onze families, vrienden, kennissen, cliënten en cursisten Magneetveld Resonantie Therapie (MRT). Dit is een dunne mat op lichaamsgrootte waar je dagelijks 2 x 8 minuutjes op ligt. Gedurende die 8 minuten wordt elk orgaan ‘gevoed’ met zijn eigen basistrilling en worden je lichaamscellen helemaal opgeladen.
In onze ervaring is MRT een van de beste manieren om je algemene fysieke gezondheid te verbeteren en om de invloed van niet-ondersteunende omgevingsfactoren op de werking van het lichaam te neutraliseren.

De MRT cellenstimulator is ontwikkeld in samenwerking met universiteiten in Duitsland, Italië en Zwitserland. Aan de hand van vele honderden dubbelblindstudies is de effectiviteit van MRT op overtuigende manier aangetoond. Het pulserend magnetisch veld, dat door de MRT wordt opgewekt, compenseert het tekort aan aardmagnetisme. Dit zorgt ervoor dat de lichaamscellen en organen de energie krijgen die levensnoodzakelijk is voor een optimale gezondheid. Enkele van de vele positieve resultaten van MRT zijn: betere algemene gezondheid en vitaliteit, meer ontspanning en emotionele balans, diepere en meer opladende slaap, hogere weerstand, betere fysieke conditie, minder stress en herstel van het immuunsysteem en van de hormoonhuishouding. De mensen die regelmatig MRT gebruiken merken een drastisch positief effect op hun gezondheid en op hun algemeen welzijn.

In het GEA-team staat een ervaren arts ter beschikking, die jou gepersonaliseerde uitleg kan geven over het gebruik van MRT.  

Praktische tips tijdens de infosessies

Tijdens deze hybride infosessie verneem je alles over elektrische straling en aardmagnetisme en over het ontstaan, het wetenschappelijk onderzoek en de werking van MRT, die intussen al enkele decennia gebruikt wordt in de Duitssprekende landen, zowel bij traditionele artsen als in alternatieve gezondheidscentra. Als je er live kan bijzijn heb je de gelegenheid om direct het opladend effect van MRT aan den lijve te kunnen ervaren. In de loop van de workshop krijg je ook allerlei tips mee om beter te slapen, om water of voeding energetisch op te laden, om je bed te aarden en om jezelf, gezinsleden en collega’s op het werk te beschermen tegen straling van heel uiteenlopende bronnen.