Hoe omgaan met versnelde collectieve veranderingen ?

 

Deze online verdiepingsreeks gaat in détail in op

  • de diepere oorzaken van grote collectieve veranderingen, zoals in deze corona-situatie
  • de krachten die eigenlijk ten grondslag liggen aan deze gebeurtenissen en hoe we daar op de best mogelijke en op de meest krachtige manier (voor onszelf en voor onze omgeving) kunnen mee omgaan.

De kracht van duurzaam leidinggeven

vergroot jouw authenticiteit 

Voor alle gedreven meerwaardezoekers, beïnvloeders en leidinggevenden

Met als rode draad in deze ééndagstraning:

  •  De zelftest: in welke mate ben ik een authentieke en integere leidinggevende/beïnvloeder?
  • Richtlijnen bij het gebruik van de selfcoaching-kit

Introductiedag intuïtieve ontwikkeling

In deze eendagsworkshop krijg je een voorproef van het specifieke energiewerk dat toegepast wordt in de opleiding Psychodynamica.

 

PAVA-bewustzijnsmodel

Het PAVA-bewustzijnsmodel, dat Joost in de voorbije 15 jaar ontwikkeld heeft, is een praktische methode om te bepalen in welke mate je efficiënt en gelukkig bent, en of je voldoende zingeving ervaart in je leven. 

Dit gebeurt aan de hand van 4 grote pijlers.

Gea biedt 2 reeksen aan over het PAVA-model:

  • een basisreeks over het PAVA-model

  • een training in het PAVA-model voor professionele coaches

STRESS MANAGEMENT als tool om BURN-OUT te voorkomen of te helpen genezen

Deze kortlopende training reikt inzichten aan in de manier waarop jij je stress niveau onnodig verhoogt. Gerichte oefeningen helpen je om je stress niveau weer te doen dalen, en dat ook zo te houden in woon-en werksfeer. De klemtoon ligt vooral op de praktijk.

Reiki

Het Japanse woord voor “universele levenskracht” is Reiki. Deze vorm van natuurlijk genezen is ontstaan in Japan, en bewerkstelligt harmonieherstel fysiek, emotioneel, en mentaal. Reiki wordt ook gebruikt als spiritueel pad naar je diepe kern. Bij Reiki-behandelingen worden de handen het kanaal waardoorheen  de universele levensenergie vloeit en de ander aanraakt.

 

Zelf-Integratie

Zelf-Integratie is een praktische en gemakkelijk aan te leren methode om in het reine te komen met jezelf en met het verleden. Het afscheid van personen en situaties leer je beter te verwerken, en je krijgt contact met de positieve levenslessen uit het verleden. Gevoelens van spijt, schuld en zelfverwijt worden makkelijker losgelaten.

Gea biedt 2 reeksen aan over Zelf-Integratie:

  • een basisreeks over Zelf-Integratie

  • een training in Zelf-Integratie voor professionele coaches

postgraduaat energetisch coach in healingtechnieken

Deze opleiding is bedoeld voor mensen die de eerste 2 jaren van de 3-jarige professionele opleiding tot energetisch coach met succes gevolgd hebben.

postgraduaat energetisch coach in healing- en readingtechnieken

Deze opleiding is bedoeld voor mensen die de 3-jarige professionele opleiding tot energetisch coach met succes doorlopen hebben.